AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sika

Sika szélvédő biztonságtechnikai termékek, alkatrészek

 

A márkanév mögött Európa piacvezető cége rejtőzik az autóüveg ragasztó gyártás és a szélvédő biztonságtechnika, valamint az alvázvédők és üregvédők területén. A Sika legnagyobb sikereit a biztonságos szélvédőrendszerek kifejlesztésében és gyártásában érte el.

 

A Sika jelszava a biztonság

A kezdetek kezdetétől a cég vezető jelszava az utasbiztonság volt. Összesen 60 autótörési tesztet végeztettek el annak érdekében, hogy tesztelje szélvédő biztonsági rendszerei megbízhatóságát és minőségét. A másik terület, ahol a Sika a legjobbak között van, az a szélvédő- és egyéb baleset okozta üvegsérülések javítása, a keletkezett repedések és illesztési, rögzítési, tömítési problémák megoldása. A cég maga gyártja az ehhez szükséges tömítő és ragasztó anyagokat. Egyik sláger termékük a kőfelverődés okozta üvegsérülések javítása.

 

Sika szélvédő biztonságtechnikai termékek, alkatrészek kínálatunkban

 

Több, mint 100 éve az élvonalban

 

A Sika, amelynek magyar leányvállalata is van, több, mint 100 éves múltra tekint vissza. A céget még 1912-ben Kaspar Winkler alapította Svájcban, de már 1912-ben megalakították első leányvállalatukat Dél-Németországban. A kezdet kezdetén gránittisztítással és -védelemmel foglalkoztak. Néhány év múlva képviseleteik működtek Angliában, Olaszországban és Franciaországban. A cég fejlődésének a legnagyobb lökést a svájci vasutak megrendelése adta. A Sika összesen 67 vasúti alagutat szigetelt le 1918-ban teljesen vízmentesre a saját fejlesztésű módszerével.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Sika alkatrészeket:

Irány a bolt