AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sidem

Sidem futóműalkatrészek, lengőkarok

 

Mindenre kiterjedően irányítja a termelési folyamatokat; így a kutatás-fejlesztés és tesztelés feladatkörétől a termelésig, majd a termékértékesítéstől a vevői visszacsatolásig mindenre odafigyelnek.

 

Sidem alkatrészek webáruházunkban:

  • Lengőkar
  • Kormány gömbfej
  • Lengőkar szilent
  • Stabilizátor
  • Belső kormányösszekötő rúd (axiál rúd)
  • Trapézgömbfej
  • Stabilizátor gumi
  • Hídszilent
  • Kitámasztó rúd
  • Kormánymű gumiharang

Sidem futómű alkatrész, lengőkar webáruház

 

Legfőbb erősségük a hihetetlenül széles termékválasztékuk és alkatrészeik magas színvonala.

 

A Sidem büszke gazdag múltjára (az utóbbi 80 évre) és arra, hogy ma is előretekint egy szebb jövő reményében. 1983-ban Walter Verfaillie vette át a céget, és új életet lehelt belé. 1986-ban Walter Verfaillie megérzéseinek és üzleti érzékének köszönhetően nőtt azzá a kicsi vállalat, melyet ma is ismerhetünk, s áthelyezte a cég raktárát Roeselare kikötőjébe. 1991-ben a Sidem már nemzetközi sikereket ért el, majd megnyitotta első leányvállalatát Magyarországon. A termelésük hihetetlenül ívelt felfelé, s áraikat nagyon versenyképesen alakították. Az eladásokból ekkorra lökésszerűen érkezett a bevétel. 2001-ben az újabb piachódítás reményében és a növekedés megcélozva megnyitotta második leányvállalatát Romániában. 2011-ben elérkezett az a pillanat, mikor a cég átköltözött Gullegem városába, hogy munkájukat megkönnyítsék az új, teljesen automatizált disztribúciós központtal.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Sidem futómű alkatrészeket, lengőkarokat:

Irány a bolt

 

 

A termékkínálatában megtalálható futómű alkatrészek személy- és teherautókhoz a gyárival megegyező minőségben készülnek

 

Továbbra is a hatékonyságra, a műszaki szaktudásra, az újításra és a környezetvédelemre helyezik a hangsúlyt. Az alvázakhoz fűződő alkatrészek szegmensében ez az egyik legidősebb márka Európában. Mint oly sok másik, ez a vállalat is családi vállalkozásként indult. Mára elérte, hogy a neve egyet jelentsen a minőséggel, ehhez hozzájárul a 400 főnél nagyobb gárdája és az, hogy a kormányzás és felfüggesztés területén a Sidem rendelkezik a legszélesebb vásárlókörrel egész Európában. Köszönhetően az összpontosított szakosodásnak, neki van a legnagyobb komplett termékválasztéka az autóalkatrészek piacán. Sidem felépítését tekintve: SIDEM NV az „anyacég” neve, székhelye Belgiumban található, és egyben ez a disztribúciós központ is. Kettő kirendeltsége van, az egyik hazánkban: SIDEM Magyarországi Autóipari Kft.. 1992-ben alakult Heves megyében, Lőrinciben, közúti jármű alkatrészeinek gyártásával foglalkozik 100 alkalmazottjával. -SIDEM SRL. Románia. 2001-ben alakult, és 220 főt foglalkoztat.