AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Seha

Seha teher, mezőgazdasági gumik, traktor gumik

 

Török cég, amely a 21. század minden húzó iparágába, így az autóiparba is bekapcsolódott saját fejlesztő- és gyártókapacitást építve ki, mindenek előtt hazájában.

 

Sikeres török autóipari vállalat

A márkanév mögött vált ismertté Törökország egyik legdinamikusabb autóipari vállalata. Hazájának ötödik legnagyobb exportőre az autóipari szektorban. A világ 70 országában értékesítik termékeiket, miközben a cég maga is 30 országból foglalkoztat beszállítókat. 1200 török és 200 külföldi céggel vannak üzleti kapcsolataik. Mindenek előtt gumiabroncsokat gyártanak, és adnak el valamennyi szegmensben, otthon és külföldön egyaránt. A másik fő tevékenységi körük a speciális autó-felépítmények tervezése és gyártása, akár egyedi megrendelésre is. Ha ezt a márkát kereste, ár-érték arányban megfelelő választás volt.

 

Keresse meg webáruházunkban a járművének megfelelő méretet, és rendelje meg kedvező áron!

 

Irány a bolt

 

Érdeklődésének homlokterében áll minden, ami high tech

 

A Seha cég 1988-ban alakult meg. Először nagyméretű ipari létesítmények megvalósításánál láttak el fejlesztési és műszaki tanácsadói feladatokat, majd mindjárt a kezdetek kezdetén, a 90-es évek elején beszálltak a gumiabroncs iparba, és pozíciókat szereztek az autóipar más területein, főleg az autófelépítmények és speciális járművek fejlesztésében és gyártásában. Az autóipar azonban csak egy résztevékenységük maradt, mert aktívak még a fuvarkövetési rendszerek fejlesztésében, az ID kártyás rendszerek kidolgozásában, a sebességmérő radarok, vagy éppen a videokamerákra épülő erdőtűz megelőző rendszerek kiépítésében is.

 

Seha mezőgazdasági gumi, teherautó gumi webáruház