AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sebring

Sebring a neve a világ egyik legkiválóbb, legjobb minőségű sport kipufogójának. Míg a vetélytársak préselt lemezből készítik a kipufogóikat, addig a Sebring a kezdettől fogva speciális, húzott acélcsöveket használ.

A Sebring filozófiája

A Sebring immár több, mint 40 éve szállítja a megrendelőinek a legkiválóbb minőségű sport kipufogóikat. Az 1963-ban egy Steyr-Fiat 1100-as autóhoz készített kipufogóval indult a gyártás, ami 1966-ban olyan mértékben futott fel, hogy abban az évben a Sebring már minden autómárkához kínálni tudta a saját kipufogó készletét. A kezdetek kezdetétől szoros volt az együttműködés a Sebring és az élsport között, ami a gyakorlatban annyit jelentett, hogy a cég kipufogói nem csak figyelemre méltó hanghatást tudtak elérni, és nem csak kiemelkedő esztétikai tulajdonságokkal rendelkeztek, de hozzájárultak az autók teljesítményének növeléséhez is.

Keresse meg autójához megfelelő Sebring alkatrészt:

A Sebring máig teljesítmény központú maradt

A Sebring legújabb termékeit még ma is ugyanazok az alapelvek jellemzik, mint a több, mint 40 évvel ezelőtt legyártott első darabokat. A lélegzet elállító hanghatás, a szép látvány és a garantált teljesítménynövekedés. Mindezek a kiváló tulajdonságok a hangzásban, a kipufogó kinézetében és a teljesítmény területén a legjobbak között tartja a sport kipufogók között, miközben a termék rendelkezik minden olyan minőségi paraméterrel és az ezen alapuló tanúsítvánnyal, ami lehetővé teszi a Sebringgel szerelt autó számára, hogy minden korlátozás nélkül részt vehessen a közúti forgalomban.