AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sebring

Sebring sport kipufogók

 

A márkanév mögött a világ egyik legkiválóbb, legjobb minőségű sport kipufogója lapul. Míg a vetélytársak préselt lemezből készítik a kipufogóikat, addig a Sebring a kezdettől fogva speciális, húzott acélcsöveket használ.

Cégfilozófia

A Sebring immár több, mint 40 éve szállítja a megrendelőinek a legkiválóbb minőségű sport kipufogóikat. Az 1963-ban egy Steyr-Fiat 1100-as autóhoz készített kipufogóval indult a gyártás, ami 1966-ban olyan mértékben futott fel, hogy abban az évben a Sebring már minden autómárkához kínálni tudta a saját kipufogó készletét. A kezdetek kezdetétől szoros volt az együttműködés a Sebring és az élsport között, ami a gyakorlatban annyit jelentett, hogy a cég kipufogói nem csak figyelemre méltó hanghatást tudtak elérni, és nem csak kiemelkedő esztétikai tulajdonságokkal rendelkeztek, de hozzájárultak az autók teljesítményének növeléséhez is.

Sebring sportkipufogó webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Sebring alkatrészt:

Irány a bolt

 

A Sebring máig teljesítmény központú maradt

 

A Sebring legújabb termékeit még ma is ugyanazok az alapelvek jellemzik, mint a több, mint 40 évvel ezelőtt legyártott első darabokat. A lélegzetelállító hanghatás, a szép látvány és a garantált teljesítménynövekedés. Mindezek a kiváló tulajdonságok a hangzásban, a kipufogó kinézetében és a teljesítmény területén a legjobbak között tartja a sport kipufogók között, miközben a termék rendelkezik minden olyan minőségi paraméterrel és az ezen alapuló tanúsítvánnyal, ami lehetővé teszi a Sebringgel szerelt autó számára, hogy minden korlátozás nélkül részt vehessen a közúti forgalomban.