AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sbs

SBS féknyergek, féknyereg dugattyúk, fékhidraulika javító készletek

SBS név alatt bújik meg az autópiac egyik skandináv óriása, amely elsősorban fékberendezések, és az azokhoz szükséges alkatrészek gyártására szakosodott, de azon kívül is gyárt egyet s mást a gépkocsikhoz.

Az SBS egy csoport

Az SBS csoportot nem ma, de nem is tegnap alapították, mert 2014-ben ünnepelte fél évszázados fennállását. A cégcsoport főhadiszállása, három gyára és egy logisztikai központja Dániában van. A vállalatcsoport egyik nagy nevű leányvállalata a Notox, amely dízelrészecske szűrőket és haszonjárműveket fejleszt, tervez és gyárt. A mechanikus fékberendezéseken és a hidraulikus fékrendszereken kívül a cég kuplung alkatrészeket, valamint meghajtókhoz, futóművekhez és kormányszerkezetekhez is szállít alkatrészeket. Az SBS nem csak eredeti autóalkatrészeket gyárt megrendelésre, de komoly utángyártó is.

Az SBS gyors és megbízható szállító

Az SBS erőssége, hogy a széles gyártmánypaletta értékesítéséhez igen jól szervezett logisztikával rendelkezik. A dániai raktárközpont munkáját két raktárbázis teszi teljessé, amelyek Franciaországban és Németországban működnek. A cég legerősebb Németországban és Franciaországban, de számos termelő kapacitása van más országokban, így például Szlovákiában és Lengyelországban. Az SBS a Scandinavian Brake Systems, vagyis skandináv fékrendszerek rövidítése máig nem veszített szinte semmit a jelentőségéből, azaz a dán vállalatóriás jelenleg is elsősorban ezeknek a termékeknek köszönhető bivalyerős pozícióját a világ autóalkatrész gyártásában.

 

Keresse meg autójához megfelelő SBS fék alkatrészeket: