AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

E.Sassone

E. Sassone kuplung alkatrészek, kuplungtárcsák

 

E. Sassone márkanév alatt 1935 óta gyárt kiváló minőségű kuplungtárcsákat az olaszországi E. Sassone SRL cég. Először az olasz autógyártás fővárosában, Torinóban működtek.

Torinó elhagyása után is fejlődött, és növekedett a Sassone

Az E. Sassone elhagyta Torinót és Monale d’Astiba tették át a székhelyüket, ahol 10 ezer négyzetméteren folytatták a tevékenységüket. A vállalkozás a kezdettől a legnagyobb hangsúlyt a termékeik minőségére helyezte. A beérkező nyersanyagoktól kezdve az egész gyártási folyamat szigorú feltételekkel működtetett minőségellenőrzési rendszer irányítása alatt áll. A végtermékeket természetesen szintén folyamatosan tesztelik a kiszállítás előtt. Saját laboratóriumuk segíti a nyersanyagok kontrollját. Azt vallják, hogy nincs jobb módszer, mint mindennek a helyszíni ellenőrzése.

 

Keresse meg az autójához megfelelő E. Sassone kuplung alkatrészeket:

Irány a bolt

 

E. Sassone kuplung alkatrész webáruház

 

Kuplungtárcsák minden járműhöz

 

Az E. Sasson európai színvonalon gyártja a kuplungtárcsák széles választékát és nem csak személyautók számára. A tárcsa legnagyobb átmérője 440 milliméter. Ez lehetővé teszi, hogy nehéz gépárművek kuplungtárcsáit is elő tudják állítani. A kiváló minőség mellett a céget a rendkívüli rugalmasság jellemzi a gyártási paletta tekintetében. Összesen 1000 termék 6000 változatával vannak jelen a piacon, amelyek mindegyikéből nagyon rövid határidőre képesek szállítani a megrendelőiknek, nem csak Olaszországban, de Európa országain kívülre is. Termékfejlesztési tevékenységük során számos nagy autómárka fejlesztőivel működnek folyamatosan együtt.