AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sasic

Sasic gumibakok, szimeringek, vízcsövek, turbócsövek, vízcsövek

 

A francia vállalkozást Santucci néven 1927-ben alapították. Az első saját fejlesztésű autóalkatrészük az 1930-as évben gyártásba került Sasic kormánymű volt.

 

Azóta is egyik specialitásuk a kormánymű és tartozékaik gyártása és fejlesztése maradt

 

A Sasic 1971-ben a Santucci és a Sicfa cég egyesülésével jött létre. Az utód vállalat központja és egyben legnagyobb gyára, amelyet a Sicfától örököltek, a franciaországi Putanges városában van. 1998 óta a SEVIL csoport tagja. A csoporthoz tartozó 5 vállalat mindegyike az autóalkatrész gyártás egy-egy szegmensének specialistája. Valamennyiüket a magas minőség és a nemzetközi versenyképesség jellemzi.

 

Népszerű Sasic termékek webáruházunkban:

  • motortartó gumibak
  • vízcső
  • turbócső

 

Sasic alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Sasic alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Fém-gumi alkatrészek, erőátviteli tengelykapcsolók és tárcsák

 

A csoporton belül a Sasic szakosodott a mechanikus autóalkatrészek gyártására és forgalmazására. A többiek az autókhoz használt textiliák gyártásában és az autóelektronkában érdekeltek. A vállalat 2009-től a teherautókhoz és a speciális járművekhez szükséges alkatrészek gyártásával bővítette tevékenységét. 2012-től a kormánymű specialista megkezdte az elektromos autóknál használható, saját fejlesztésű kormányművek gyártását. A vállalat termékeinek minőségéről sokat mond, hogy olyan autógyárak beszállítója, mint például: az Audi, a Chrysler, a Mercedes, a Ford, az Opel, a Toyota.