AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sampiyon

Sampiyon szűrők, levegőszűrők, hidraulikaszűrők, üzemanyagszűrők

 

Sampiyon márkanév alatt a törökországi Iskenderunban 1985 óta gyártanak kiváló minőségű levegő-, üzemanyag, olaj- és hidraulikus szűrőket. A cég alapításakor a legkorszerűbb gyártástechnológiát vezette be és a legfejlettebb szűréstechnikára épített.

Sampiyon szűrők a világ egyre több országába

Sampiyon logóA Sampiyon termékeket a kiváló ár-érték arány jellemzi. A jól képzett és motivált alkalmazottak, a nemzetközi szabványoknak megfelelő minőségellenőrzési rendszerek felügyelete alatt egységes és kiegyensúlyozott minőséget produkálnak. A megrendelőik igényeit a lehető legrugalmasabban kezelve szervezik a késztermékek kiszállítását a gyártókhoz és a kereskedőkhöz egyaránt. Saját laboratóriumukban nem csak a késztermékek folyamatos teszteléséhez, de a beérkezett nyersanyagok körültekintő vizsgálatához is rendelkezésre állnak a szükséges korszerű műszerek. Termékpalettájuk egyre gazdagabb. Ma már nem csak személyautókhoz, de autóbuszokhoz, nehéz teherautókhoz, kamionokhoz, mezőgazdasági erőgépekhez, építőipari és földmunkagépekhez is szállítják a szűrőiket.

Sampiyon olajszűrők

 

A legfejlettebb befecskendezésű motorokhoz is Sampiyon szűrők

 

Üzemanyag-, olaj- és légszűrőik nem csak a hagyományos motorok esetében teljesítenek hibátlanul, de kiválóan alkalmazkodnak a legújabb fejlesztésű befecskendezéssel szerelt motorokhoz is. Ezek a szűrők már nem passzívan kiválasztják a nem oda való részecskéket vagy molekulákat, hanem szinte védelmet nyújtanak a motornak az olaj, az üzemanyag, vagy a beszívott levegő minőségi paramétereinek javításával. Ezek a szűrők kiválóan együttműködnek a katalizátorokkal és a mindenfajta utánégető rendszerekkel. Ugyanez vonatkozik a hidraulikus rendszerekhez gyártott szűrőikre. A magas színvonalú technika, technológia jól szervezett logisztikával és körültekintő ügyféltanácsadással párosul, amire a különösen nagy teljesítményű, extrém igénybevételnek kitett, ezért gyakran cserére szoruló szűrőknél van komoly igény.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Sampiyon szűrőket:

Irány a bolt