AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Saleri SIL

Saleri SIL vízpumpa alkatrészek

Saleri SIL a márkája az Industrie Saleri Italo cég által gyártott vízpumpáknak. Az olasz cég számos autógyár beszállítója de az utángyártott termékek piacán is fontos szereplő.

 

Sok autóban gyárilag is Saleri SIL vízpumpa van

Saleri SIL vízpumpa választékAz 1942-ben alapított Industrie Saleri Italo sok tekintélyes autógyárnak szállít alkatrészeket, ilyen többek között a BMW, a Ford, a Ferrari, a Maserati, a Detroit Diesel, a Fiat, a Lancia, az Alfa Romeo, a Mitsubishi, a Lombardini és a Same. A közvélemény kevésbé ismeri az utángyártott alkatrészeket forgalmazó, ám a szakmában elismert cégeket, mint a Rhiag Group és a Temot International, amelyeknek szintén ez az olasz gyár a beszállítója. Szép teljesítmény ez egy családi vállalkozástól, a céget a névadó Italo Saleri alapította és ma is az örökösei a tulajdonosok.

 

1954-ben kezdtek vízpumpákat készíteni, ma már Kínában is van gyáruk

Az Industrie Saleri Italo kezdetben motorbicikli alkatrészeket, bronz perselyeket és akkumulátor bilincseket készített, és csak 1954-ben kezdett vízpumpákat gyártani, először még csak néhány autótípushoz. Ez az üzletág az 1980-as években vált meghatározóvá, ekkor vált az olasz cég vezető autógyárak legfontosabb vízpumpa beszállítójává. A cégnek 2014-ben már 370 alkalmazottja és 122 millió euro bevétele volt. 2008-ban Sanghajban is alapítottak egy gyárat, amely a kínai piacot látja el. Münchenben pedig egy irodájuk működik, hogy javítsák a műszaki és kereskedelmi együttműködést a legfontosabb autógyárakkal.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Saleri SIL vízpumpa alkatrészt:

Irány a bolt

 

Saleri SIL vízpumpa webáruház