AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Sakura

Sakura alkatrészek széles választéka

 

Sakura Kogyo Co. Ltd. a teljes neve az oszakai vállalkozásnak, amely 1951 óta van jelen a japán ipar számos területén, ezen belül az autóalkatrész gyártás fontos szegmenseiben is.

Szinte minden autóalkatrészt gyárt

Japánban és a szigetországon kívül egyaránt aktív az autóalkatrész gyártás területén. A kipufogótól a dugattyúkon át egészen a légszűrőkig és szilentekig minden megtalálható a cég gyártáspalettáján. Japánon kívül is jelentős gyártókapacitásokkal rendelkeznek. Vietnamban és Thaiföldön két gyáruk van, míg Brazíliában, Indonéziában és Indiában egy-egy. A Sakura – mint minden japán vállalat – a legnagyobb hangsúlyt a gyártmányai minőségére és a folyamatos innovációra, a megbízható szállításra és a vállalkozás pénzügyi stabilitására helyezi.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Sakura autóalkatrészeket:

Irány a bolt

 

Sakura autószűrő webáruház

 

Stratégiája igazi japán gondolkodásra vall

 

A Sakura a legtöbb japán nagyvállalathoz hasonlóan a hazai piacból nőtte ki magát nemzetközi nagyvállalattá. Először a hazai – általában világszínvonalú – követelményeknek igyekezett maradéktalanul megfelelni és csak az után lépett ki a nemzetközi piacra. A helyi körülmények között a vállalat által garantált minőség és a megbízhatóság nyomott a legtöbbet a latban, és a Sakura ezt a mentalitást hozta magával otthonról. Mindez annyit jelent a vevői és termékeinek felhasználói számára, hogy egészen biztosak lehetnek abban, hogy amit a Sakura ígér, az az is. Se több, se kevesebb.