AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Saetta

Saetta gumi márkanév alatt az olaszországi Bariban készülnek személyautó gumiabroncsok a Bridgestone ottani gyárában. Az eredeti vállalkozást még 1962-ben alapították, ma napi 21 ezer gumiabroncs gyártanak náluk.

Saetta gumi mára márkanév maradt

Az olaszországi Báriból származó Saetta márkanév mára csak egy jól csengő név maradt, amit eredetileg az olasz légierő II. Világháborúban használt harci gépének a neve volt, amely elsősorban kiváló manőverezési képességével és kivételes repülési tulajdonságaival hívta fel magára a figyelmet. Mára inkább a kiváló nyári és téli gumikat juttatja az emberek eszébe. A bariak főleg személygépkocsik számára gyártják termékeiket a Bridgestone tulajdonába került üzemben és a világcég minőségi normáinak betartásával.

 

Keresse meg autójához megfelelő Saetta gumikat:

Kiválót gyárt olcsón

A cég Bariban jó gumiabroncsokat gyárt és olcsón. A 105 ezer négyzetméteren elterülő üzemben 1100 embert foglalkoztatnak. A terméküket nemzetközi márkakereskedői lánc közbeiktatásával juttatják el a nagy- és kiskereskedőkhöz, amivel sikerült kis ráfordítással az európai piac szinte teljes egészét lefedniük. Számos új termékük közül az egyik legnépszerűbb a Saetta Performance, amely kitűnik a versenytársai közül kiváló tapadásával és nagy ellenállásával az aquaplaningnak, vagyis a kerekek csúszását eredményező vízhártya kialakulásának a gumiabroncs és a vizes aszfalt között.