AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rombat

Rombat személyautó akkumulátorok

 

A Rombat egy már majdnem 40 éve piacon jelen lévő akkumulátorgyártó román vállalat. A cég a Metair nemzetközi befektetési csoport tulajdona, amelyhez többek között az Ate és a Valeo is tartozik. Már ezen márkák hallatán is egyből a minőség jut eszünkbe, de emellé társul még több évtizedes gyártói tapasztalatuk, valamint 4 kontinensre és 37 országra kiterjedő viszonteladói hálózatuk. Mi sem igazolná jobban, hogy aki a Rombatot választja, kiemelkedő minőséget választ!? 
Mindemellett 20 éve autóipari beszállító több autómárkánál is, mint pl.: Ford, Volkswagen, Peugeot, Nissan, Dacia vagy Renault.

 

Rombat akkumulátor választék

 

Keresse meg az Ön autójához megfelelőt:

Irány a bolt

 

Akkumulátor típusok

 

Egyaránt forgalmaz személyautókhoz, ipari, mezőgazdasági járművekhez, teherautókhoz, továbbá start-stop rendszerrel ellátott járművekhez tervezett akkumulátorokat is.

 

Premier: a modern autókhoz tervezték, legyen szó akár benzines vagy dízeles (HDI, TDI) autókról, mindegyikhez optimális választás. Fontos megemlíteni, hogy ehhez a típushoz 3 év gyártói garancia társul! 


Cyclon: benzines és dízeles, 6 évnél régebbi, kisméretű modellekhez tervezték. Ez a leginkább elterjedt, legközkedveltebb termékcsaládjuk. 


EFB: kifejezetten start-stop rendszerrel ellátott autókhoz tervezték.

 

Super Endurance technológia

 

Környezetvédelem

 

Különös figyelmet szentel a környezetvédelemnek: akkumulátor újrahasznosító technológiájukat folyamatosan fejlesztik. Az újrahasznosítás során az alkatrész súlyának kb. 83%-át újra felhasználják a későbbi gyártások során, így rendkívül hatékonynak mondható a módszer. Tevékenységüknek köszönhetően már az ISO 140002 szabványminősítést is megszerezték.