AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Rockstone

Rockstone gumi választék

 

Rockstone a neve a világ egyik legnagyobb gumiabroncsgyártó cégének. Termékeit, amelyek a legkorszerűbb technológiával készülnek a világ 45 országában forgalmazzák.

Mindenütt gyárt, és mindenhová szállít

A Rockstone valamennyi autómárkához és típushoz, a személygépkocsikhoz és a teherjárművekhez, a speciális földgépekhez is szállít gumiabroncsokat. Mivel Európában és Ázsiában is vannak gyárai, ezért termékválasztékában mindenféle minőségű és árfekvésű gumiabroncs megtalálható, ami nem jelenti azt, hogy bárhol és bármilyen terméknél engedményeket tennének a minőség rovására. Ettől függetlenül – maguk állítják -, hogy gyártmányaik kiváló „keverékét” adják a legfelsőbb minőségi kategóriás és az annál szerényebb gumiabroncsoknak.

 

Rockstone gumi webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő Rockstone gumiabroncsokat:

Irány a bolt

 

Rockstone minden évszakban

A gyártó gumiabroncsok terén szerzett nagy gyártási tapasztalata és a világban szétszórt termelési kapacitásai miatt képes a helyi igényekhez és a helyi vásárlóerőhöz igazodni. Ez jellemzi a téli és a nyári gumijaikat is, amelyek között szintén minden minőségi és árkategória fellelhető, miközben valamennyi hozza a tőle elvárt Rockstone minőséget, amire a garancia a cég saját fejlesztési bázisa, ahol évről évre komoly előrelépést tudnak elérni a minél biztonságosabb, minél tartósabb és minél gazdaságosabban üzemeltethető gumiabroncsok fejlesztése terén.