AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Részecskeszűrő tisztítás Szegeden, Csongrád megyében

Hívjon minket!
Szervizünk telefonszáma: +36 62 554 000

Árajánlati, időpont kéréséhez KATTINTSON IDE!

E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Szeged, Kossuth Lajos sugárút 85.

Szerviz nyitvatartás:
Hétfő: 8 - 17-ig
Kedd: 8 - 17-ig
Szerda: 8 - 17-ig
Csütörtök: 8 - 17-ig
Péntek: 8 - 16-ig

 

Részecskeszűrő tisztítás az autószerelés egy sajátos műfaja. Igazából nem hibát hárítunk el, hanem regeneráljuk az autó környezetvédelmi és kipufogó rendszerét. És persze a teljesítményt, a megbízhatóságot, élettartamot is növeljük vele.

A jó öreg katalizátor meg a lambda szonda meg már olyan régi ismerős, hogy az a csoda, ha nincs az autónkban. De ezek is szennyeződnek, öregszenek, elhasználódnak, előbb-utóbb javításra, cserére szorulnak.

Részecskeszűrő tisztításKovács Autó Bosch Car Service
Szeged, Kossuth Lajos sugárút 87.
Tel.: +3662/554-000
E-mail: szerviz@kovacsauto.hu

Autószerviz nyitvatartás
Hétfő-Csütörtök: 08:00-17:00
Péntek: 08:00-16:00

Részecskeszűrő tisztításhoz időpontra vagy árajánlatra van szüksége? Töltse ki a szerviz időpont / árajánlatot kérek űrlapunkat.

Egy darabig az autó maga gondoskodik a regenerálásáról

 

A legtöbb autó jelzi, ha a katalizátor működésében hibát észlel, a modernebb gépjárművekben külön lámpa is van erre a célra. Hibás működés esetén az eltömődött járatokon nehezebben jár át a kipufogógáz, ezt leginkább a motorerő csökkenése vagy a fogyasztás növekedése jelezheti. Ugyancsak gyanúra adhat okot, az autó alja felől hallható állandó zörgés. Hibás katalizátorral az autó káros anyag kibocsátása sokkal magasabb a megengedettnél, ezért nem érdemes halogatni a javítást vagy a cserét, pláne egy műszaki vizsga előtt. 

 

DPF tisztítás szervizben

Ha hibát tapasztalunk, ne hagyjuk a kocsink rendszerét erőlködni, forduljunk a szervizhez, kérjünk egy diagnosztikát, majd tisztíttassuk ki a részecskeszűrőt. Az ottani profi munkához kell 24 óra, szóval ne számítsunk arra, hogy azonnal vihetjük az autót. A Kovács Autó legendásan precíz karbantartó tevékenysége jó hírének megóvása érdekében figyelmeztetni fogjuk a megrendeléskor: itt nem a jó munkához, a vegyi folyamatok teljes lefutásához van szükség a több időre. Persze némi mechanikai munka is van: a részecskeszűrőt ki kell szabadítani, majd a „kezelés” után vissza kell szerelni.

Ajánlatos ilyenkor teli tankkal hozni az autót, ugyanis még az üzemanyagba is beletöltünk egy adalékot, amely fokozza, mintegy megerősíti a részecskeszűrő tisztításának eredményét. Különösen aktuális műszaki vizsga előtt, ha az ellenőrző mérés nem mutatott tökéletes értékeket. Egy részecskeszűrő tisztítás után nem kell aggódnunk az eredmény miatt.

Ez a megoldás jóval olcsóbb, mint a csere

Egy jobb szerviz 20 ezer kilométer vagy ha kevesebbet megy az autó, egy év garanciát ad. És amint ez lejár, érdemes, sőt, melegen ajánlott a részecskeszűrő újbóli doktorozása, így az élettartamuk évekkel meghosszabbítható. De egyszer eljön az idő, amikor menthetetlenül cserélni kell.

 

Walker kipufogó alkatrészek Kedvezményes áron!