AUTÓTÍPUS KERESÉS

Kovács Autó

Rallye autók és szexi lányok - Hungexpo 2015

Az ünnepélyes megnyitóval hivatalosan is kezdetét vette az V. Autó + Motor + Sport EXPO, a Hungexpo F pavilonjában, melyen 2015. október 28-31-ig szeretettel várták a kiállítók az összes technikai sport iránt elkötelezett érdeklődőt.

Rellye autók és csinos hosztesz lányok

A standokon a jelenlegi és az elmúlt évtizedek legjelentősebb sportolói, csapatai, illetve technikai csodái jelentek meg. A spontán szerveződött szakmai fórumoktól elkezdve, a közönségtalálkozókon át, élménybeszámolókból meríthettünk inspirációt, üzleti lehetőséget és újabb ötleteket mi is. A látogatóknak a magyar rallysport jelentős eredményeket elérő becsövezett versenyautói: Honda, Citroen, Mitsubishi, valamint Ferrarik, Porschék, Bugattik között gyönyörű hoszteszekkel fotózkodni nem mindennapi élmény. Testközelből megtapasztalni milyen egy rallye-s kagylóülésébe „bepattanni”, vagy a sisakjában navigációt hallani teljesen más, mint a tévében, vagy a monitoron nézve.

Belelkesedve, egyből verseny felszereléseket is vásárolhattak óriási kedvezményekkel az érdeklődők. Az RPM autó-motor magazin, a Sport Klubon és emellett még számos sportműsor is hírt adott a kiállítás eseményeiről. Eddigi évekkel ellentétben, sajnos most nem volt lehetőség arra, hogy megmutassuk a valóságban is itt a helyszínen, milyen érzés menni a C2R2 Max-al, de a lóerők összehangolt munkájának az igencsak erőteljes hangját meghallgathatták a technika szerelmesei, amikor beindítottuk a Citroen-t. A helyszínen autós és motoros szimulátorokat állítottak fel, aminek a különféle korosztályból érkezők egyformán örültek. Átlagban a gyerek illetve ifi „próbálkozók” megszégyenítően jobb eredményeket produkáltak, mint az Ősök!

Autógram gyűjtés és közös fotószkodás a rallye versenyzőkkel

A kétezres évek elején Bessenyei Péter egy ideig már versenyzett az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág Opel Astra és Renault Clio kupáiban. Mostanság jelentette be a világhírű pilóta, hogy a levegőben már nem szeretne tovább versenyezni, ezért a pénteki napon Oláh Gyárfás, az MNASZ elnöke egy örökös, tiszteletbeli autóversenyzői licencet adott át a kiállításon az Air Race megálmodójának, mellyel az autósport bármelyik szakágában rajthoz állhat hazánkban. A TMC Rallysport csapatában az Országos Rallye Bajnokságban versenyző párosaink is számos autogramot osztottak ki. Egyetlen magyar motoros világbajnokunk, Talmácsi Gábor csapata most ismét képviselte a hazai motorsport egyik legrangosabb eseményét!

Szerdán pedig átadták a 2015-ös Aranypedál Díjért lezajlott országos közlekedés biztonsági verseny díjait itt az F pavilonban. Növényi Norbi, aki a rali pályákon is bontogatja szárnyait szintén kilátogatott standunkra. A korábbi és a mostani rendezvény sikerére való tekintettel, egy igazán interaktív technikai sport fórummá szeretnék varázsolni a szervezők és a helyszínt biztosító Hungexpo az AMS Expo-t, ahol a látogatók testközelből ismerhetik meg a technikai sportágakat és találkozhatnak kedvenc versenyzőikkel a jövőben is. Mi ott leszünk! A tervek szerint 2016-ban is nagy szeretettel vár majd mindenkit az Autó + Motor + Sport EXPO a kőbányai vásárvárosban, a HUNGEXPO-n!

További kapcsolódó cikkeink használtautó vásárlással és más autós hírekkel kapcsolatosan itt olvasható >>