AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Q8 olaj

Az 1983-ban alapított Kuwait Petroleum International Q8 márkanéven forgalmaz kiváló minőségű motorolajakat, kenőanyagokat. A cég a Kuwait Petroleum Corporation leányvállalata; az anyacég az olajágazat különböző tevékenységeit hozza egy égisz alá, a világ 10 legnagyobb energetikai konglomerátumának egyike.

A Q8 motorolajok küldetése

 

A Q8 motorolajok küldetése egy stabil, sokszínű, jövedelmező termékpaletta létrehozása, mely a fenntarthatóság jegyében készül. A cég tehát szívügyének tekinti a környezetvédelmet – erre a motorolaj gyártás során is fokozott figyelmet fordítanak. A Q8 termékek kivétel nélkül megfelelnek a legmagasabb technikai követelményeknek és specifikációknak.
A gyártó fontosnak tartja a viszonteladókkal, ügyfelekkel, vásárlókkal történő kapcsolattartást, továbbá különös figyelmet fordít arra, hogy a megfelelő szakemberekkel dolgozzon együtt. Nem csak a vezetőséget és a működtetési részleget, de magukat a termékeket és szolgáltatásokat illetően is a lehető legszigorúbban igazodik a különböző normákhoz. Ez a Q8 sikerének kulcsa, így tudja megőrizni a vásárlók belé vetett bizalmát, valamint alkalmazottai és a működési területein élők biztonságát és egészségét.

 

Q8 motorolaj választék

 

Minden az alapokon múlik

 

Mint minden természetben előforduló anyagnak, úgy a nyersolajnak is különböző minősége és típusai vannak – a lelőhelytől függően. Ebből adódóan a kenőanyagok gyártása során felhasznált alapolajak tulajdonságai is váltakoznak, legalábbis ami a minőséget és az állagot illeti. 
A Q8 motorolaj gyártó mélyreható elemzéseket, teszteket és minőségellenőrzést végez annak érdekében, hogy az egyes termékekhez legmegfelelőbb alapolajat tudják kiválasztani. Tudósaik és mérnökeik hatalmas tapasztalatának köszönhetően a Q8 kenőanyagok jelentős mértékben növelik a gépjárművek élettartamát és minőségét. Hatalmas előnyük, hogy ár-érték arányban kiemelkednek más „társaikhoz” képest.

 

Q8 reklámmatricával díszített versenyautó