AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Purflux

Purflux autószűrők, olajszűrők, üzemanyagszűrők

 

A Purflux az olaszországi Sogefi Group tagja, kiváló minőségű szűrőket gyárt minden vásárlója számára. A Sogefi Group autószűrő fejlesztési és gyártási programját illetik a márkanévvel, amelyben a vállalatcsoport a kor követelményeinek legjobban megfelelő szűrőket kínál a világ minden országában. Az 1956-os alapítás óta a Purflux név egyet jelent a gyári minőséggel. A cég által gyártott minden termék megfelel az autógyártók legszigorúbb előírásainak. 

 

Purflux alkatrészek webáruházunkban:

  • Levegőszűrő
  • Pollenszűrő
  • Olajszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Generátor
  • Lakkok
  • Fékmunkahenger

Purflux szűrő webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő Purflux szűrőket:

Irány a bolt

 

A kor szűrője

A Sogefi Group, amely mintegy 30 éve van jelen a piacon, autóalkatrészeket gyárt, főleg hűtésrendszereket, levegő-, olaj-, gázolaj-, benzinszűrőket. Ezek részben eredeti, az autógyáraknak szállított termékek, másrészt pótalkatrészek, utángyártott, márkához és adott modellhez, motortípushoz alkalmazkodó termék. A cégcsoport stratégiájában és fejlesztési elképzeléseiben a fő csapás iránya az autókban használt szűrők piaca. A cég nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint azt, hogy piacvezető lesz a világon ezen a téren.

 

Mi az a Purflux?

 

A Purflux egy fejlesztési, gyártási és minőség ellenőrzési program, amit a Sogefi Group gyártói követnek az autószűrők gyártása és fejlesztése területén. Itt az alapgondolat az, hogy az egyre növekvő minőségi követelményeknek megfelelve, minél kevesebb anyagot, mindenek előtt egyre kevesebb fémet használjanak a szűrők gyártása során. Ez – egyrészt – csökkenti a gyártmányok tömegét, másrészt annak esélyét is, hogy fémrészecskék kerülnek az autók motorjaiba a levegővel, az olajjal, vagy az üzemanyaggal együtt. 

 

 

 

Purflux szűrő termékcsalád