AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Prrt

Prrt, AM autóápolási termékek

 

Prrt, pontosabban Prrt Kft. a neve annak a cégnek, amely 1995 óta a budapesti képviselete az egyebek között autóápolási cikkeket gyártó Autó Mobil Vegyi Kft-nek. 

A Prrt forgalmazza az AM márkájú termékeket

PRRT logóA Prrt Kft. és az Autó Mobil Vegyi Kft. is magyar vállalat, az utóbbi központja Szegeden van. Az Autó Mobil Vegyi Kft. 1983 óta gyárt és folyamatosan fejleszt különböző termékeket: aeroszolokat, folyadékokat, gázokat, pasztákat. Az általa készített és itthon részben a Prrt által forgalmazott, AM márkájú cikkek megbízható minőségűek, amit az is bizonyít, hogy Európa számos országába és Indiába is exportálják őket. 

Kimagasló minőség, mégis kedvező ár

Az Autó Mobil Vegyi Kft. szerint ez azért lehetséges, mert kis méretű, átlátható, családi tulajdonú vállalkozásról van szó, ami biztosítja a költségek minimalizálását minden területen. Számos autóápolási és -üzemeltetési terméket kínálnak a páramentesítőtől a légkondi tisztítóig. Az AM kínálatában egyébként az autóápolási cikkek mellett ipari, háztartási, kozmetikai, irodatechnikai, hobbi és önvédelmi célú eszközök, anyagok is megtalálhatók.

AM autóápoló termékcsalád

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Prrt Kft. álltal gyártott AM autóápolási és szervizsegédanyag termékeket:

 

Autóápoló kereső

 

Szerviz anyag kereső