AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Prasco

Prasco karosszéria alkatrészek

 

Prasco márkanév alatt egy olasz autókarosszéria elemeket forgalmazó cég bújik meg. A vállalkozás 1998 óta egyre nagyobb választékban szállítja megrendelőinek az autókarosszéria elemeket, ajtókat, tükröket, armatúrákat.

Olasz és tajvani gyökerek

 

Először kereskedelmi képviseletként kezdett el karosszéria elemekkel üzletelni. Nagy lökést adott a vállalat fejlődésének az együttműködés beindulása a tajvani TONG YANG INDUSTRIES vállalattal. Erre alapozva jött létre Torinóban az első nagy, 900 négyzetméteres áruraktáruk. Néhány év múlva már 18 ezer négyzetméteren tárolják az áruikat. Ennél is nagyobb, minőségi előrelépést jelentett a cég számára, hogy a TONG YANG 2001-ben létrehozta Torinóban első termelő kapacitását, ahol lökhárítók gyártásába kezdett. A gyár üzemeltetésének jogát a Prasco nyerte el. A cég 2003-ban vált igazán nagy pályás játékossá és a nemzetközi alkatrészpiac egyik jelentős szereplőjévé, amikor Németországban a Dortmund melletti Bönenben megnyitották 2000 négyzetméteres raktárát.

 

Prasco karosszéria alkatrészek választéka

Keresse meg az autójához megfelelő Prasco karosszéria alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

A Prasco nem áll meg a növekedésben

 

A Prasco Italieen sem tétlenkedett, és 2004-ben új székhelyükre költöztek, ahol az irodák és a raktárak együtt 105 ezer négyzetmétert foglalnak el. Ebből 32 ezer négyzetméter a fedett épületek nagysága. Egyik legfontosabb lépésük volt, hogy 2005-ben megvették az UNICAR céget, amely a legismertebb európai lökhárítógyártó. 2010-ben már Angliában és Spanyolországban is megvetik a lábukat. Spanyolországban a Geimex SA átvételével, míg Angliában a Direct Automotive bekebelezésével. Egy horvát cég és egy olasz megvásárlásával 2012-ben új bázisokat hozott létre a Prasco Horvátországban és az olaszországi Bolognában. A világ valamennyi autómárkája számára készít karosszéria elemeket, de mindig felhívja a figyelmet arra, hogy azok nem eredeti alkatrészek, csak utángyártottak, viszont tökéletesen olyanok mint az eredetiek és pontosan összeépíthetők az eredeti karosszéria elemekkel.