AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Pörgessük fel autónk teljesítményét új tengelykapcsolóval!

Járműveink rendkívül fontosak számunkra. Sokat elvárunk tőlük. Elvárjuk, hogy gond nélkül vegyék az akadályokat és teljesítményük se legyen utolsó helyen a listán. Akár versenyszerűen autókázunk, akár a városban használjuk négykerekűinket, mindenképp szeretnénk javítani az autó teljesítményét.

 

Egy új kuplung készlet

 

A fent említett problémákon segíthet egy új kuplung készlet. A tengelykapcsoló vagy más néven kuplung fő részei a kuplungtárcsa, kuplungszerkezet és a kinyomócsapágy, viszont ezeken kívül számos más alkatrész is megtalálható benne. Lényeg, hogy a tengelykapcsoló rendkívül fontos része a járműnek. Az autó gyorsulása is attól függ, hogy mennyire megfelelő a váltás. Ahhoz, hogy elérjük a maximális nyomatékot, érdemes, hogy korszerűsítsük a tengelykapcsolót. Így az autó elérheti a legkiválóbb gyorsulási potenciált, illetve könnyebben is fog haladni a jármű. A kuplung elkophat és meghibásodhat, ezért ügyeljünk karbantartására. A fő elemeket mindig célszerű egyszerre kicserélni. Még mielőtt belekavarodnánk egy új kuplung készlet vásárlásába, győződjünk meg arról, hogy a mi gépjárművünk számára melyik a legmegfelelőbb tengelykapcsoló készlet.

Az autó tengelykapcsolója

Tengelykapcsoló készlet vásárlása

 

Szóval igen lényeges feladat meghatározni, hogy milyen típusú tengelykapcsoló való az autónkba. Amennyiben mi magunk nem tudjuk megállapítani, akkor rendkívül lényeges, hogy kikérjük egy jól képzett szakember véleményét és tanácsát. Vásároljunk megbízható helyről. Amennyiben mi magunk nem tudjuk beszerelni az új kuplung készletet, akkor szintén bízzuk a dolgot egy rendes autószerelő szakemberre. Maga az egész cserefolyamat kissé időigényesnek és macerásnak tűnhet. A cserélhető tengelykapcsolók jobb minőségű és erősebb alkatrészekkel rendelkeznek. Mindezzel zavartalanná és kellemessé teszik az autóvezetés élményét.