AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Polmo

Polmo kipufogó alkatrészek, katalizátorok

 

Polmostrow név alatt Lengyelországban 1952 óta működik autó- és motorkerékpár alkatrészek forgalmazásával foglalkozó vállalkozás. Eredeti neve Egyesült Autóipari Egyesülés Polmo volt.

Túlélte a rendszerváltást

A szocialista Polmo helyén jött létre a név továbbvitelével az Autógyártók Polmo Egyesülete. Ez a szervezet a sokszínű lengyel autóipar résztvevőinek egyfajta érdekvédelmi szövetségeként él tovább. A elnevezés azonban úgy is reneszánszát éli, hogy az egykori szocialista autóipar számos nagyvállalata az ország szinte minden sarkában a privatizáció után is megőrizte a Polmo nevet és így a márkanév, valamint az adott városnév együtt (Pl.: Polmo Gniezno, vagy Polmo Łomianki) több tucat lengyel autóipari vállalkozás megnevezése maradt.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Polmo kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Polmo kipufogó alkatrész, katalizátor webáruház

Az autóipari minőséget jelenti a lengyeleknél

 

Ezek a vállalatok elődeik tevékenységét korszerűbb, privát vállalkozási formában, vagy esetenként külföldi tulajdonban folytatják. Az egykori szakembergárdára építve, a megújított technológiákkal főleg utángyártott alkatrészeket, saját fejlesztésű autóelemeket állítanak elő, vagy a Lengyelországban megtelepedett világmárkák összeszerelő üzemei beszállítóiként funkcionálnak. Így azt lehet mondani, hogy a márkanév a lengyel termékek esetében egyfajta minőségi bizonyítványt jelent, arra lehet számítani, hogy szolid kivitelezésű és kedvező árú alkatrészekkel kerülünk szembe.

 

Legnépszerűbb Polmo alkatrészek webáruházunkban:

  • Hátsó dob
  • Középső dob