AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Polcar

Polcar karosszéria elemek, alkatrészek

 

Polcar a neve Európa egyik legnagyobb karosszéria gyártó cégének. A teljes egészében hazai technológiára és tőkére támaszkodó, Varsó környékén működő lengyel cég főleg autó felépítmények gyártására szakosodott.

Polcar- Nem csak gyártó, de alkatrész kereskedő is

A Polcar korszerű gyártócsarnokaiban készült nagy térfogatú karosszéria elemek tárolásához szükséges hatalmas raktárbázist üzemeltet, amelyben nem csak saját termékeit, hanem már a karosszéria mellett számos autóalkatrészt tárolnak, de itt készletezik a mintegy 350 beszállítótól vásárolt termékeiket is. Ez lehetővé teszi, hogy nagy választékban és gyorsan álljanak a vevőik rendelkezésére. Gyártmányaik között megtalálható a világ szinte valamennyi autómárkájához szükséges összes karosszériaelem. Mellettük saját fejlesztésű, speciális, termál felépítményeket is kínálnak.

Polcar karosszéria alkatrész webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő Polcar karosszéria alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

A saját, utángyártott termékeik mellett az eredetit is forgalmazzák

 

A Polcar sajátos üzletpolitikát folytat. A saját maga által utángyártott karosszéria elemek mellett az eredetieket is forgalmazza, sőt gyakran ugyanazokat az elemeket más-más gyártótól is készleten tartja. Ezzel példátlan kínálattal áll vevői rendelkezésére, akik a minőségi- és árkülönbségek figyelembevételével a számukra legmegfelelőbb ajánlatot választhatják. Az 1986-ban alapított vállalkozás jó példa arra, hogy Kelet-Európában is lehetséges a világpiac színvonalának megfelelő termékeket gyártani és nemzetközileg is sikeres vállalatot létrehozni és azt hatékonyan működtetni.