AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Polcar

Polcar a neve Európa egyik legnagyobb karosszéria gyártó cégének. A teljes egészében hazai technológiára és tőkére támaszkodó Varsó környékén működő lengyel cég főleg autó felépítmények gyártására szakosodott.

A Polcar nem csak karosszéria gyártó, de alkatrész kereskedő is

A Polcar korszerű gyártócsarnokaiban készült nagy térfogatú karosszéria elemek tárolásához szükséges hatalmas raktárbázist üzemeltet, amelyben nem csak saját termékeit, ma már a karosszéria mellett számos autóalkatrészt tárolnak, de itt készletezik a mintegy 350 beszállítótól vásárolt termékeiket is. Ez lehetővé teszi, hogy nagy választékban és gyorsan álljanak a vevőik rendelkezésére. Gyártmányaik között megtalálható a világ szinte valamennyi autómárkájához szükséges összes karosszériaelem. Mellettük saját fejlesztésű, speciális, termál felépítményeket is kínálnak.

 

Keresse meg autójához megfelelő Polcar autóalkatrészeket:

 

A saját, utángyártott termékeik mellett az eredetit is forgalmazzák

A Polcar sajátos üzletpolitikát folytat. A saját maga által utángyártott karosszéria elemek mellett az eredetieket is forgalmazza, sőt gyakran ugyanazokat az elemeket más-más gyártótól is készleten tartja. Ezzel példátlan kínálattal áll vevői rendelkezésére, akik a minőségi- és árkülönbségek figyelembevételével a számukra legmegfelelőbb ajánlatot választhatják. Az 1986-ban alapított vállalkozás jó példa arra, hogy Kelet-Európában is lehetséges a világpiac színvonalának megfelelő termékeket gyártani és nemzetközileg is sikeres vállalatot létrehozni és azt hatékonyan működtetni. 

A lengyelországi Polcar cég karosszéria- és hűtésalkatrészeket, valamint világítótesteket forgalmaz. Az alkatrészgyártás központja Lengyelországban van, de más országokban is rendelkezik gyártókapacitással. Kedvező ár-érték arányú termékekkel és széles kínálattal rendelkeznek, partnerkapcsolataiknak köszönhetően jól alkalmazkodnak a piaci igények és elvárásokhoz.