AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Oyodo

Oyodo alkatrészek főként japán autókhoz

 

Oyodo márkanév alatt alig lehet autóalkatrésszel találkozni, mivel a cég szinte kizárólag gyári beszállítóként funkcionál japán autógyárak, mint például a Mitsubishi, a Koyo vagy az NPW részére.

Termékeik az alkatrészpiacon is megjelentek

A főként gyári beszállításra szakosodott Oyodo egy ideje fokozatosan szélesíti kínálatát az alkatrészpiac szereplői, a szervizek és kereskedők számára is. Mivel eddig nem fejlesztettek ki saját márkanevet, az Oyodo név alatt értékesítenek, de az is gyakran előfordul, hogy a nagykereskedő márkanevét használják. Mindez azonban ne tévesszen meg senkit, mert kiváló minőségű japán termékekről van szó, főleg fékbetétekről, kuplungszerkezetekről, toronycsapágyakról és speciális tömítésekről, de a kínálatukban szerepelnek a kormányszerkezet fő alkatrészei is, mint például a nyomtávrudak vagy a lengőkarok.

Oyodo japán alkatrészek webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Oyodo alkatrészt:

Irány a bolt

 

Az Oyodo termékei több gyárban készülnek

 

Az Oyodo termékei több japán gyárban készülnek, amelyek mindegyike egy-egy gyártmányra szakosodott. Ez önmagában garantálja a kimagasló minőséget és azt is, hogy a gyártó folyamatosan fejleszti termékeit és mindig a legkorszerűbb áruval jelenik meg a piacon. A gyártmányfejlesztés legerősebb katalizátora az autógyári beszállítás, és az, hogy a japán autógyárak éles versenyben választják ki a beszállítóikat a legjobb minőséget és a legalacsonyabb árat kínálók közül. Aki ebben a versenyben helyt tud állni, az nem gyárthat és nem is gyárt gyenge minőségű és indokolatlanul drága terméket.