AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Osram

Osram izzók széles választéka a Kovács Autó webáruházának kínálatában, vásároljon minőségi Osram izzókat olcsón és ismerje meg a gyártó fejlesztéseit, technikai vívmányait.

OSRAM az autó FÉNYE

Az OSRAM lámpái és világítási rendszerei teremtik meg az alapját annak, hogy biztonságot és komfortot nyújtva, az erőforrások hatékony felhasználásával a dolgok szebb oldalát mutassuk meg. Több mint 100 éve az OSRAM "szenvedélye az intelligens világítás". A világ piacvezető járműizzó gyártójaként, az OSRAM a termékek széles választékát nyújtja: az ORIGINAL LINE standard izzóitól az innovatív több fényt adó termékcsaládokig. A hosszú élettartam és divatos megjelenés, az eredeti alkatrésszel megegyező minőség jellemzi a termékválasztékot.

 

Keresse meg autójához megfelelő Osram izzókat:

Osram izzók

Osram izzó kereső autótípushoz: am-application.osram.info

 

ÚJ termék - Osram Night Breaker Plus

Az Osram Night Breaker Plus autó izzók fénytávolsága 35 méterrel nagyobb a hagyományos izzókhoz képest. A téli hónapokban a fény szintje különösen alacsony, ezért fokozottan biztonságosabbá válik a vezetés az Osram Night Braker Plus izzókkal.

 

Az alábbiakban mutatunk egy példát a szabványos autó izzók és az Osram Nightbreaker plusz összehasonlításában.

Osram Night Breaker Plus - több fény, jobb láthatóság

Osram Night Breaker Plus előnyei
  • Akár 50% hosszabb élettartam (szemben az előző változat NIGHT BREAKER)
  • Optimális fény több reakcióidő
  • Szabadalmaztatott kék gyűrűs bevonat - kevésbé tükröződik a ragyogás
  • Akár 90% több fény az úton (mint a standard halogén lámpák)
  • 35 m-rel hosszabb a fény (mint a standard halogén lámpák)
  • Akár 10% fehérebb fény (mint a standard halogén lámpák)
  • A vezető sokkal hamarabb észreveszi az akadályokat és a veszélyes helyzeteket

Osram LEDriving LG LED DRL102 nappali menetfény

Osram led izzó árak

OSRAM HírekBMW i8 búcsút int a szokásos LED világításnak, éljen az OSRAM lézer fénye

Osram premier partnere lett világ első lézer fénnyel felszerelt úttörő hibrid BMW i8 sportkocsinak. Az Osram lézerfénnyel világító autó fényszórói 2014 év második felében lesznek elérhetőek.

A szakértők elismerték, hogy az Osram kulcsszerepet játszott a fejlesztés során a lézer fényforrás kifejlesztésével, amely kétségtelenül egy új forradalmi fejlődés az autóipar világában. A funkcionális előnyök lehetővé teszik, hogy jelentős mértékben változzon az autótervezés koncepciója az új technológia előnyei figyelembevételével.

BMW i8 egy igen különleges sportautó. Háromhengeres benzinmotor 231 lóerejéből és a kompakt villanymotor 131 lóerejéből 362 LE rendszerteljesítmény adódik, a maximális összesített nyomaték 570 Nm, 4,4 másodperc alatt gyorsul százra, végsebessége 250 km/óra. 80-ról 120-ra 2,6 másodperc alatt ugrik az autó, élmény lesz tehát vele az előzés. A benzinmotor hat-, a villany kétfokozatú automata váltót kapott. Átlagfogyasztás 2,1 liter 100 kilométeren, hatótávolsága 440 km, elektromos üzemben 37 km. A BMW otthoni töltő szettet is kínál az autó mellé, amivel 80 százalékig kevesebb mint 2 óra alatt tölthetők fel a 100 000 km vagy 8 év garanciával átadott akkuk. Az alumínium vázba foglalt hajtáslánc és futómű, valamint az erre ragasztott, szénszálas utasmodulnak köszönhetően súlya 1485 kg, akkukkal együtt, ami könnyűnek mondható. Gyárilag beépített SIM-kártyájával az i8 egy sor online szolgáltatást kínál, a segélyszolgálatoktól a felhő alapú zenehallgatáson át az autó és a felhasználó mobiltelefonja közötti, kétirányú adatkapcsolatig. A hagyományos vezetőtámogató rendszerek mellett megemlítendő a LED-es fényszórók automatikus vakításgátló funkciója, a körkörös kamerarendszer, és a keresztirányú forgalomfelügyelet. Az alumínium vázba foglalt hajtáslánc és futómű, valamint az erre ragasztott, szénszálas utasmodulnak köszönhetően a BMW i8 könnyű (1485 kg, akkukkal együtt).

A BMW i8 lézerfényének működési elve igen egyszerű technológia. A lézer diódák nagyon kis keresztmetszetű és erős fényt bocsájtanak ki egy pontba, amely az objektívekre irányúl, így a kimenet egy nagyon erős napfény lesz.

Lézer diódák 10-szer kisebbek, mint a hagyományos elődeik, fényük elég puha és szépen látszó, emlékeztet a szokásos napfényre. Az BMW i8 szuper autó lézer diódáit az Osram fejlesztette ki és telepítette az leányvállalatának, az Osram Opto Semiconductors exkluzív lézer moduljába, így jött létre az egység Osram Speciál BMW i8 világítás.

Meg kell jegyezni, hogy a korábbi megoldások, mint például a xenon és LED-fényforrások BMW i8 sebességéhez nem lettek volna már elegendőek. A lézer világítás névleges tartománya legfeljebb 600 m, ami körülbelül 2-szer nagyobb, mint a legújabb LED-es fényszóróké.

Szintén 30% a csökkentett energiafogyasztás a hagyományos fényszórókkal összehasonlítva, ami kedvez a BMW i8 elektromos autónak. Reklám képen példaértékű vizuális különbség a kétféle fényszórónak.A Kovács Autóalkatrész Kft nem forgalmaz és értékesít BMW i8 alkatrészeket, sem Osram lézer led termékeket!