AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Osram

Osram izzók széles választéka a Kovács Autó webáruházának kínálatában, vásároljon minőségi izzókat olcsón és ismerje meg a gyártó fejlesztéseit, technikai vívmányait.

Osram - az autó fénye

Az Osram lámpái és világítási rendszerei teremtik meg az alapját annak, hogy biztonságot és komfortot nyújtva, az erőforrások hatékony felhasználásával a dolgok szebb oldalát mutassuk meg. Több mint 100 éve a cég szenvedélye "az intelligens világítás". A világ piacvezető járműizzó gyártójaként a termékek széles választékát nyújtja: az ORIGINAL LINE standard izzóitól az innovatív több fényt adó termékcsaládokig. A hosszú élettartam és divatos megjelenés, az eredeti alkatrésszel megegyező minőség jellemzi a termékválasztékot.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Osram izzókat:

Irány a bolt

 

Osram led nappali fény webáruház

Osram izzó kereső autótípushoz: am-application.osram.info

 

ÚJ termék - Osram Night Breaker Plus

Új terméküknél az autó izzók fénytávolsága 35 méterrel nagyobb a hagyományos izzókhoz képest. A téli hónapokban a fény szintje különösen alacsony, ezért fokozottan biztonságosabbá válik a vezetés segítségükkel.

Osram Night Braker izzók

Az alábbiakban mutatunk egy példát a szabványos autó izzók és az Osram Nightbreaker plusz összehasonlításában.Izzó összehasonlítás

Több fény, jobb láthatóság

Night Breaker Plus készlet A Night Breaker Plus előnyei
  • Akár 50% hosszabb élettartam (szemben az előző változat NIGHT BREAKER)
  • Optimális fény több reakcióidő
  • Szabadalmaztatott kék gyűrűs bevonat - kevésbé tükröződik a ragyogás
  • Akár 90% több fény az úton (mint a standard halogén lámpák)
  • 35 m-rel hosszabb a fény (mint a standard halogén lámpák)
  • Akár 10% fehérebb fény (mint a standard halogén lámpák)
  • A vezető sokkal hamarabb észreveszi az akadályokat és a veszélyes helyzeteket

Összehasonlító kép

Osram LEDriving LG LED DRL102 nappali menetfény

 

OSRAM HírekBMW i8 búcsút int a szokásos LED világításnak, éljen az Osram lézer fénye

BMW i8

Az Osram premier partnere lett világ első lézer fénnyel felszerelt úttörő hibrid BMW i8 sportkocsinak. Az Osram lézerfénnyel világító autó fényszórói 2014 év második felétől váltak elérhetővé.

A szakértők elismerték, hogy az Osram kulcsszerepet játszott a fejlesztés során a lézer fényforrás kifejlesztésével, amely kétségtelenül egy új forradalmi fejlődés az autóipar világában. A funkcionális előnyök lehetővé teszik, hogy jelentős mértékben változzon az autótervezés koncepciója az új technológia előnyei figyelembevételével.


Nyitott kocsiajtók


BMW i8 egy igen különleges sportautó. Háromhengeres benzinmotor 231 lóerejéből és a kompakt villanymotor 131 lóerejéből 362 LE rendszerteljesítmény adódik, a maximális összesített nyomaték 570 Nm, 4,4 másodperc alatt gyorsul százra, végsebessége 250 km/óra. 80-ról 120-ra 2,6 másodperc alatt ugrik az autó, élmény lesz tehát vele az előzés. A benzinmotor hat-, a villany kétfokozatú automata váltót kapott. Átlagfogyasztás 2,1 liter 100 kilométeren, hatótávolsága 440 km, elektromos üzemben 37 km. A BMW otthoni töltő szettet is kínál az autó mellé, amivel 80 százalékig kevesebb mint 2 óra alatt tölthetők fel a 100 000 km vagy 8 év garanciával átadott akkuk. Az alumínium vázba foglalt hajtáslánc és futómű, valamint az erre ragasztott, szénszálas utasmodulnak köszönhetően súlya 1485 kg, akkukkal együtt, ami könnyűnek mondható. Gyárilag beépített SIM-kártyájával az i8 egy sor online szolgáltatást kínál, a segélyszolgálatoktól a felhő alapú zenehallgatáson át az autó és a felhasználó mobiltelefonja közötti, kétirányú adatkapcsolatig. A hagyományos vezetőtámogató rendszerek mellett megemlítendő a LED-es fényszórók automatikus vakításgátló funkciója, a körkörös kamerarendszer, és a keresztirányú forgalomfelügyelet. Az alumínium vázba foglalt hajtáslánc és futómű, valamint az erre ragasztott, szénszálas utasmodulnak köszönhetően a BMW i8 könnyű (1485 kg, akkukkal együtt).


BMW i8 fényszórók a sötétben


A BMW i8 lézerfényének működési elve igen egyszerű technológia. A lézer diódák nagyon kis keresztmetszetű és erős fényt bocsájtanak ki egy pontba, amely az objektívekre irányúl, így a kimenet egy nagyon erős napfény lesz.


Lézer diódák keresztmetszete


Lézer diódák 10-szer kisebbek, mint a hagyományos elődeik, fényük elég puha és szépen látszó, emlékeztet a szokásos napfényre. Az BMW i8 szuper autó lézer diódáit az Osram fejlesztette ki, és telepítette a leányvállalatának, az Osram Opto Semiconductors exkluzív lézer moduljába, így jött létre az egység Osram Speciál BMW i8 világítás.


Lézer LEDLEDLézer LED oldalról


Meg kell jegyezni, hogy a korábbi megoldások, mint például a xenon és LED-fényforrások a BMW i8 sebességéhez nem lettek volna már elegendőek. A lézer világítás névleges tartománya legfeljebb 600 m, ami körülbelül 2-szer nagyobb, mint a legújabb LED-es fényszóróké.


Világítás hatótávolsága


Szintén 30% a csökkentett energiafogyasztás a hagyományos fényszórókkal összehasonlítva, ami kedvez a BMW i8 elektromos autónak. A reklámképen példaértékű a vizuális különbség a kétféle fényszóró között.Összehasonlított hatótávolság
Fényszórás
A Kovács Autóalkatrész Kft nem forgalmaz és értékesít BMW i8 alkatrészeket, sem Osram lézer led termékeket!