AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Okos és őszinte hirdetéssel tehetünk legtöbbet autónk eladásáért!

Mit várunk el egy autó eladójától? Természetesen azt, hogy legyen őszinte velünk szemben, s mutassa meg a lehető legalaposabban az eladó négykerekűt.

 

Alapos hirdetés

 

Szánjunk rá legalább egy órát a hirdetés megírására, valamint ugyanennyit az autó felkészítésére. Vannak, akik az éjszakai utcán, esőben fotóznak egy régebbi típusú, néhány megapixeles mobiltelefonnal, általában úgy, hogy semmi fontos részlet nem látszódik az autóból. Autónkat legelőször a képek adják el, ezen akad meg először a potenciális vásárló szeme, tehát szánjunk rá időt és energiát. Csakis éles és jó megvilágítású képeket ajánlott feltölteni. Fontos, hogy ne csak kívülről, belülről is mutassuk meg autónkat, legfőbb részleteivel, óraállásával, esetleges sérüléseivel és különleges extráival. Mindenképpen nappali fényben készítsük a képeket és takarítsuk ki az autót kívülről-belülről, mielőtt fotózni kezdünk. Fontos, hogy tömören, jó modorban írjuk le a fontos tudnivalókat, térjünk ki arra, ha van az autónak valamilyen hibája, esetleg különlegessége. Nyugodtan vegyünk példát másoktól. Ha van olyan hirdetés, amit meggyőzőnek ítélünk, használhatjuk mintának. Eladás előtt távolítsuk el az általunk kirakott személyes tárgyakat.

Az autó eladás nehézségei

Fontos az őszinteség

 

Egy szokatlan fényezéssel és díszítéssel rendelkező autóra általában nehezebb vevőt találni, ugyanis az emberek amennyire csak lehet, újabbat keresnek használtban is. Egy dohányzó férfi ne adja ki magát nemdohányzó nőnek. Sose füllentsünk a hirdetésben! Ha az apró karcolás az oldalán azt jelenti, hogy hiányzik a fél ajtó egy kamionnal való ütközés miatt, ne gondoljuk, hogy nem fogják észrevenni. A sérüléseket semmiképpen ne próbáljuk meg elrejteni, sőt fotózzuk le külön, hogy lássák mennyire komolyak. Érdemes elgondolkozni a javíttatáson is, mindenesetre igaz, hogy a hiba nélküli autók jobb áron, könnyebben kelnek el.