AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

OCAP

OCAP alkatrészek kedvezményes árakon a Kovács Autó webáruházának kínálatában, vásároljon minőséget olcsón. Győződjön meg széles választékunkról és ismerje meg az OCAP minőségét.

OCAP Olaszországban található gépjármű alkatrészeket gyártó manufaktúra

Mivel azokban az időkben az autógyártás a fénykorát élte az utángyártott alkatrészek piaca is fellendült, s erre az igényre alapozva kezdte el a futómű- és kormány szerkezetek gyártást mindössze 40 fővel az OCAP. A vállalati szemléletnek köszönhetően a fontosabbnál fontosabb autógyártók képviselői egymásnak adták a kilincset az OCAP-nál, hogy megállapodhassanak, hisz csak minőségi alapanyagokat használtak és ez, plusz az a tény, hogy a tervezés alapossága és a gyártás pontossága csak kitűnő minőségű termékeket eredményezhet beigazolódott. Ez nem jelentett több milliós darabszámú tömeggyártást, hisz olyan kis szériás manufaktúrákkal állapodott meg az OCAP alkatrészek, mint a Maserati, a Lamborghini, vagy a Ferrari. Szerencsére ezekkel a cégekkel azóta is komoly beszállítói kapcsolatot ápol az OCAP. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően az OCAP mára már nem csak a személyautókhoz gyárt saját gyártású alkatrészeket, hanem tehergépjárművekhez, buszokhoz és mezőgazdasági járművekhez is. Az OCAP alkatrészek tehergépjármű, busz és mezőgazdasági jármű alkatrészeinek kínálata kb.: 3.700 cikkszámot tesz ki.

 

OCAP alkatrészek webáruházunkban:

  • Kormány gömbfej
  • Lengőkar
  • Trapézgömbfej
  • Motortartó gumibak
  • Stabilizátor
  • Belső kormányösszekötő rúd (axiál rúd)
  • Lengőkar szilent
  • Kormánymű gumiharang
  • Toronyösszekötő
  • Stabilizátor javítókészlet

 

Keresse meg autójához megfelelő OCAP felfüggesztés, kormányzás alkatrészeket:

Napjainkra európai szinten az egyik legjelentősebb céggé emelkedett az OCAP alkatrészek a mezőgazdasági járművek területén, így érdemes keresgélni termékei között, ha traktorhoz, kombájnhoz, buszhoz vagy akár billencseshez szükséges futómű alkatrészt, esetleg kormány gömbfejet keresünk

Gyári beszállítóként is jó helyet tölt be a piacon, az OCAP alkatrészeket megtalálhatjuk a Fiat, Renault, Volkswagen, Lamborghini, Maserati, Audi, vagy Iveco és Daf tehergépjárművek gyártósorain legördülő gépjárművekben. Igen minőségi alkatrészgyártók is vásárolnak az OCAP szortimentjéből, olyanok mint pl.: a DELPHI, a LEMFÖRDER, a FEBI vagy a MOOG. Az OCAP 1994 óta ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, s az utóbbi évtizedekben három új gyárát is építette Feletto-ban, Busano-ban és Rivara-n. Ez még nem minden, közel 100.000 m2-es teljesen automatizált raktárat is létrehoztak. S hogy minderre miért volt szükség? Mára a luxus sportkocsi- és a mezőgazdasági jármű gyártók mellett más vevők is kérnek az OCAP alkatrészekből. Az OCAP 25 fős fejlesztő csapata folyamatosan azon van, hogy az egyre gyorsuló gépjárműújításoktól ne maradjon le, így rendszeresen jelentkezik a legfrissebb kínálatnak megfelelve lengőkar, gömbfej kínálatával. Hogy ezt bírják, egy 500 fős magasan kvalifikált szakemberekből álló gárda bonyolítja a gyártást. Az OCAP az ázsiai autókhoz is kb. 1.000 féle futóművet tart termékkínálatában, de mint azt az előbb már olvashatta, a folyamatos újítások nem állhatnak meg, s most kezdték meg a motortartó bakok és a hozzájuk kapcsolódó gumi-fém termékek gyártását, illetve kereskedelmét is.

 

Ocap termékek

Az OCAP személygépjárművekhez gyártott termékei közel 4.500 cikkszámot jelentenek, melyekben megtalálhatók a:

-lengőkarok, gömbfejjel,
-kerékagyak,
-lengőkar szilentek,
-stabilizátor szilentek,
-motortaró bakok,
-javító készletek,
-és axiális csuklók is.


Mivel az OCAP is tudja, hogy mindig a gyártótól lehet a legjobb áron vásárolni, ezért létrehozta a képviseletét kis hazánkban is, mégpedig OCAP Hungária Kft. néven. 
Az OCAP alkatrészek között találhat például motortartó bakokat, mégpedig a megszokott árszínvonalhoz képest jóval kedvezőbb áron, viszont olyan minőségben, amiket pl. a Maserati is beépít autógyáraiban. Ezeket a termékeket a mai napig saját maguk készítik, mind az alumínium öntvények, az acél betétek vagy a gumiból készült részek is házon belül kapják meg végleges formájukat.