AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

OCAP

Ocap felfüggesztés, kormányzás alkatrészek, lengőkarok, motortartó bakok

 

A márkanév mögött egy Olaszországban található gépjármű alkatrészeket gyártó manufaktúra. Mivel azokban az időkben az autógyártás a fénykorát élte, az utángyártott alkatrészek piaca is fellendült, s erre az igényre alapozva kezdte el a futómű- és kormányszerkezetek gyártását mindössze 40 fővel. A vállalati szemléletnek köszönhetően a fontosabbnál fontosabb autógyártók képviselői egymásnak adták a kilincset az Ocap-nál, hogy megállapodhassanak, hisz csak minőségi alapanyagokat használtak és ez, plusz az a tény, hogy a tervezés alapossága és a gyártás pontossága csak kitűnő minőségű termékeket eredményezhet, beigazolódott. Ez nem jelentett több milliós darabszámú tömeggyártást, hisz olyan kis szériás manufaktúrákkal állapodott meg a gyártó, mint a Maserati, a Lamborghini, vagy a Ferrari. Szerencsére ezekkel a cégekkel azóta is komoly beszállítói kapcsolatot ápol az Ocap. A folyamatos fejlődésnek köszönhetően mára már nem csak a személyautókhoz gyárt saját gyártású alkatrészeket, hanem tehergépjárművekhez, buszokhoz és mezőgazdasági járművekhez is. Az Ocap alkatrészek tehergépjármű, busz és mezőgazdasági jármű alkatrészeinek kínálata kb. 3700 cikkszámot tesz ki.

 

Ocap alkatrészek webáruházunkban:

  • Kormány gömbfej
  • Lengőkar
  • Trapézgömbfej
  • Motortartó gumibak
  • Stabilizátor
  • Belső kormányösszekötő rúd (axiál rúd)
  • Lengőkar szilent
  • Kormánymű gumiharang
  • Toronyösszekötő
  • Stabilizátor javítókészlet

Ocap lengőkar webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő OCAP felfüggesztés, kormányzás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Napjainkra európai szinten az egyik legjelentősebb céggé emelkedett a mezőgazdasági járművek területén, így érdemes keresgélni termékei között, ha traktorhoz, kombájnhoz, buszhoz vagy akár billencseshez szükséges futómű alkatrészt, esetleg kormány gömbfejet keresünk

Gyári beszállítóként is jó helyet tölt be a piacon, az Ocap alkatrészeket megtalálhatjuk a Fiat, Renault, Volkswagen, Lamborghini, Maserati, Audi, vagy Iveco és Daf tehergépjárművek gyártósorain legördülő gépjárművekben egyaránt. Igen minőségi alkatrészgyártók is vásárolnak választékából, olyanok mint pl.: a Delphi, a Lemförder, a Febi vagy a Moog. Az Ocap 1994 óta ISO 9001 minősítéssel rendelkezik, s az utóbbi évtizedekben három új gyárát is építette Feletto-ban, Busano-ban és Rivara-n. Ez még nem minden, egy közel 100 000 m2-es teljesen automatizált raktárat is létrehoztak. S hogy minderre miért volt szükség? Mára a luxus sportkocsi- és a mezőgazdasági jármű gyártók mellett más vevők is kérnek alkatrészeikből. 

Az Ocap 25 fős fejlesztő csapata folyamatosan azon van, hogy az egyre gyorsuló gépjárműújításoktól ne maradjon le, így rendszeresen jelentkezik a legfrissebb kínálatnak megfelelve lengőkar, gömbfej kínálatával. Hogy ezt bírják, egy 500 fős magasan kvalifikált szakemberekből álló gárda bonyolítja a gyártást. Az ázsiai autókhoz is kb. 1000 féle futóművet tart termékkínálatában, de mint azt az előbb már olvashatta, a folyamatos újítások nem állhatnak meg, s most kezdték meg a motortartó bakok és a hozzájuk kapcsolódó gumi-fém termékek gyártását, illetve kereskedelmét is.

 

Ocap alkatrészek

Az Ocap személygépjárművekhez gyártott termékei közel 4.500 cikkszámot jelentenek, melyekben megtalálhatók a:

-lengőkarok, gömbfejjel,
-kerékagyak,
-lengőkar szilentek,
-stabilizátor szilentek,
-motortaró bakok,
-javító készletek,
-és axiális csuklók is.


Mivel ők is tudják, hogy mindig a gyártótól lehet a legjobb áron vásárolni, ezért létrehozták képviseletüket kis hazánkban is, mégpedig OCAP Hungária Kft. néven. 
Az Ocap alkatrészek között találhat például motortartó bakokat, mégpedig a megszokott árszínvonalhoz képest jóval kedvezőbb áron, viszont olyan minőségben, amiket pl. a Maserati is beépít autógyáraiban. Ezeket a termékeket a mai napig saját maguk készítik, mind az alumínium öntvények, az acél betétek vagy a gumiból készült részek is házon belül kapják meg végleges formájukat.