AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nüral

Nüral dugattyú alkatrészek, motoralkatrészek

 

A márkanév alatt egy eredeti dugattyúgyártási technológia rejtezik, amelynek lényege, hogy vele olyan dugattyúk gyárthatók, amelyek a legkritikusabb körülmények között is az elvárt teljesítményt hozzák.

 

A Nüral védett márkanév

 

A Nüral egy védett márkanév a dugattyúgyártás területén, és a Federal-Mogul Corporation tulajdonában van. A Federal-Mogul egy 6,8 milliárdos, autóalkatrészeket gyártó vállalatcsoport a nemzetközi piacon. Hatalmas műszaki- és anyagi hátterére támaszkodva nagy energiákat képes a termékfejlesztésre mozgósítani, így aztán nem véletlen, hogy számos világszerte ismert márka birtokában, úgy a gyári-, mint az utángyártott alkatrészek gyártásának és értékesítésének világában, a nemzetközi élvonalhoz tartozik. Termékeit a személygépkocsik mellett a teherautókat gyártók is vásárolják világszerte.

Nüral dugattyú alkatrész webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő Nüral dugattyú alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Nüral dugattyúk Goetze gyűrűkkel

 

A Nüral világszerte 1500 különböző típusú dugattyút forgalmaz, mintegy 4500 fajta motorhoz. Kezdve a kisteljesítményű benzinmotorokkal, egészen a nagyteljesítményű, kamionokba, vagy nehéz munkagépekbe beépített dízelmotorokig. Beleértve a legújabb, nagynyomású dízelmotorokat is. Az egyetlen márka a világon, amely dugattyúit a Goetze dugattyúgyűrűkkel együtt kínálja. A Nüral dugattyúk nem egyszerűen tartósabbak, nagyobb teljesítményre képesek, és jobban kímélik a hengert, de mindezekkel együtt az optimálisabb motorműködés elősegítésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a motorok kevésbé terheljék a környezetet.