AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nüral

Nüral márkanév alatt egy eredeti dugattyúgyártási technológia rejtezik, amelynek lényege, hogy vele olyan dugattyúk gyárthatók, amelyek a legkritikusabb körülmények között is az elvárt teljesítményt hozzák.

A Nüral egy védett márkanév

A Nüral egy védett márkanév a dugattyúgyártás területén és a Federal-Mogul Corporation tulajdonában van. A Federal-Mogul egy 6,8 milliárdos, autóalkatrészeket gyártó vállalatcsoport a nemzetközi piacon. Hatalmas műszaki- és anyagi hátterére támaszkodva nagy energiákat képes a termékfejlesztésre mozgósítani, így aztán nem véletlen, hogy számos világszerte ismert márka birtokában, úgy a gyári-, mint az utángyártott alkatrészek gyártásának és értékesítésének világában a nemzetközi élvonalhoz tartozik. Termékeit a személygépkocsik mellett a teherautókat gyártók is vásárolják világszerte.

 

Keresse meg autójához megfelelő Nüral dugattyú alkatrészeket:

 

Nüral dugattyúk Goetze gyűrűkkel

A Nüral világszerte 1500 különböző típusú dugattyút forgalmaz, mintegy 4500 fajta motorhoz. Kezdve a kis teljesítményű benzinmotorokkal, egészen a nagy teljesítményű, kamionokba, vagy nehéz munkagépekbe beépített dízelmotorokig. Beleértve a legújabb, nagy nyomású dízelmotorokat is. Az egyetlen márka a világon, amely dugattyúit a Goetze dugattyúgyűrűkkel együtt kínálja. A Nüral dugattyúk nem egyszerűen tartósabbak, nagyobb teljesítményre képesek és jobban kímélik a hengert, de mindezekkel együtt az optimálisabb motorműködés elősegítésével hozzájárulnak ahhoz, hogy a motorok kevésbé terheljék a környezetet.