AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NSK

NSK betűszó Japán legnagyobb precíziós gépipari csoportjának, az ország legnagyobb csapágygyárának a neve. A Japanese Precision Company ma már a világpiacon is meghatározó szerepet játszik.

NSK – minden, ami csapágy, vagy amiben csapágy van

Az NSK a csapágyak szinte minden válfajában, az ipari csapágyrendszerek, modulok kiterjedt világában rendkívül otthonosan mozog, de e terület mellett komoly tapasztalattal rendelkezik a gépkocsik csapágyainak és kormányrendszereinek fejlesztésében és gyártásában is. A vállalat nagyságát és megbízhatóságát, tőkeerejét jól mutatja, hogy tajga a Tokyo Stock Exshange, vagyis a tokiói értéktőzsde iránymutató indexét a Nikkei 225 számítási kosarában tartozó egyik cég és részvényeit 26 országban forgalmazzák.

Keresse meg autójához megfelelő NSK alkatrészeket:

Az 1916-ban alapított NSK a világ minden pontján jelen van

Az 1916-ban alapított cég már 1960-ban megnyitotta első kereskedelmi kirendeltségét az Egyesült Államokban, és ugyanakkor a németországi Düsseldorfban is. Tíz évvel később már Brazíliában és Kanadában is megjelentek. 2000-ben már gyárat nyitottak Nagy-Britanniában és Svájcban is. 2010-ben technológiai központot hoztak létre Németországban. Ma 31 ezer alkalmazottjuk van 60 gyárukban a világ minden táján. Naponta 3 millió csapágyat gyártanak az egészen kicsiktől, a néhány milliméteresektől kezdve az egészen hatalmas, 5 méter átmérőjűekig bezárólag.