AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nissens

Nissens vízhűtők, autóklíma alkatrészek

 

A vállalat több európai autógyártó cégnek is szállít autóipari radiátorokat és  klímaberendezéseket. Vegyünk 4 teljesen különböző fogalmat, mely mégis valami folytán összefügg – most nem a kakukktojást kell keresni. Személygépkocsi, szélerőmű, jégkrém-hűtő és jégtörőhajó. Mivel a Nissens-ról írunk, ezért nem nehéz kitalálni, hogy hozzájuk kötődik a dolog. Igen, a Nissens mind a négy területnek gyárt hűtőt. Ugye hihetetlen?! Dán cégről lévén szó – mely ismert a szélerőműveiről – nem csoda, hogy a Nissens komplett hűtőrendszereket szállít ezekbe az építményekbe, amelyek el kell, hogy viseljék az Északi-tenger viszontagságos körülményeit, az olykor akár 160 km/h sebességű szélviharokat.

Ön tudta, hogy egy személyautó levegővel érintkező hűtő felülete meghaladhatja az akár 8 m2-t is? A tévhittel ellentétben a motor vízhűtőjében komoly hőmérséklet csökkenés nem következik be, a be- és kimenőág közötti hőmérséklet különbsége alig 6-8 °C, ennél nagyobb különbséget a motorblokk sem viselne el repedés nélkül. A Nissens a motorsportban is jeleskedik. A 24 órás LeMans-i versenyen győztesének Audijába is Nissens vízhűtő került.1921-ben családi vállalkozásként kezdték, s napjainkban a harmadik és negyedik generáció képviselői vezetik a céget – Mr. Alan Nissen és Mr. Knud Nissen.

 

Nissens alkatrészek webáruházunkban:

  • Vízhűtő
  • Klímahűtő
  • Fűtőradiátor
  • Hűtőventillátor
  • Intercooler
  • Klíma szárítószűrő
  • Klíma kompresszor
  • Klíma párologtató
  • Olajhűtő
  • Fűtőventillátor motor

Nissen autóhűtés alkatrészek, autóklíma alkatrészek webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Nissens hűtés, fűtés alkatrészeket:

Irány a bolt

 

 

Autókra specializálódott üzletága mára több mint 10 000 különböző cikkszámot tartalmazó termékkínálattal bír

 

Európa egyik vezető hűtőgyártójaként két fő szegmens gyártásával foglalkozik. Napjainkban már számos neves autógyártással foglalkozó cég beszállítója a dániai Horsensban működő vállalat. Szerencsés filozófiáját követve olyan a logisztikájuk, hogy mindig a legrövidebb idő alatt hozzájutnak az ügyfelek a prémium kategóriás termékekhez. Szerte Európában immár összesen 18 leányvállalat segítségével állnak ügyfeleik rendelkezésére. A szigorú OE követelményeknek minden termékük megfelel, és a teljes gyártási folyamat az ISO 9001 és a QS9000 minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával működik. A Nissens ezzel biztosítja, hogy aki az ő hűtőjét választja, még a tikkasztó nyári dugóban se végezze a szervizben. A komplett hűtőrendszerek mellett hőcserélőket és javítóbetéteket is kínál a Nissens töltőlevegőhöz, hűtőfolyadékhoz, klímaberendezésekhez, illetve kenő- és hidraulika olajokhoz.

 

 

2000-ben alapította meg hazánkban a képviseletét

 

Mára az ország egészére kiterjedt partnerhálózatával minden vásárlói igényt ki tud elégíteni. A kiváló minőségű komplett és félkész Nissens termékeket főleg azok ismerik, akik a gépjárműveket üzemeltetik vagy javítják, közülük is leginkább azok, akik a járműhűtők javításával foglalkoznak. Az elmúlt, több mint 90 év alatt a Nissens már bizonyította termékei időállóságát. A hűtők javításában hatalmas előrelépés, hogy mára nem kell a már nem megfelelően működő hőcserélő tömb miatt az egész hűtőt helyettesíteni egy újjal, mert a problémát egy új tömb cseréjével orvosolhatjuk. Ezt a technológiát használhatjuk az alumínium, a réz és a műanyag vízszekrénnyel kialakított hűtők, illetve az intercoolerek és egyes olajhűtők esetében egyaránt. Több érv is szól a hőcserélő tömb technológia használata mellett; pl.: új árak 50-80%-a között mozog, és az sem utolsó, hogy a termék hosszú élettartama mellett a jó minőség is biztosított. A Nissens kevésbé közismert termékeket is gyárt: mezőgazdasági erőgépekhez intercoolert, hűtőt és olajhűtőt is, illetve azok félkész termékeit (hűtőtömbök). Olykor igény szerint, természetesen rövid határidő vállalásával, egyedi hűtőket, esetleg hűtőtömböket is előállítanak. Mivel az ilyen irányú igények megnövekedtek a Nissens és a Szinkron Járműalkatrész-felújító és Kereskedő Kft.

 

2002-ben beindította az egyedi, rézből készült vízhűtők tömbjeinek gyártását, lehetővé téve az egyedi új hűtők gyártását is

 

Nissens termékfotók

 

 

A Szinkron Kft. által gyártott termékek készítésekor a termékek minősége megmaradt a Nissens dániai előállítású hűtőtömbök szintjén. Ez úgy lehetséges, hogy az eredeti dán alapanyagok maradtak, és a termékek a Nissens technológiájával és az ő általuk biztosított szerszámokkal készülnek. Továbbá a munkaerő, a Szinkron Kft. szakemberei is a dán gyártó nagy tapasztalattal rendelkező dolgozóitól tanulta a gyártási és felújítási folyamatokat. Minél nagyobb az igény a környezetvédelemre, annál több fejlesztést, kutatást kell végeznie az autóalkatrész-gyártó cégeknek is. A motorok hűtőrendszerét egyre magasabb nyomásértékeken kell üzemeltetni, hisz a belső égésű motorok fejlesztésével, a teljesítmények növelése mellett, a káros anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében egyre magasabb üzemeltetési hőmérséklet igénye merül fel. Szerencsére a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a Nissens termékei ezeknek a mindig megújuló kihívásoknak is megfelelnek.