AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nissens

Nissens alkatrészek kedvezményes árakon a Kovács Autó webáruházának kínálatában. Minőségi Nissens vízhűtők és egyéb autóklíma alkatrészek széles választéka akciós árakon.

Nissens több európai autógyártó cégnek is szállít autóipari radiátorokat és  klímaberendezéseket

Vegyünk 4 teljesen különböző fogalmat, mely mégis valami folytán összefügg – most nem a kakukktojást kell keresni. Személygépkocsi, szélerőmű, jégkrém-hűtő és jégtörőhajó. Mivel a Nissens-ről írunk, ezért nem nehéz kitalálni, hogy hozzájuk kötődik a dolog. Igen, a Nissens mind a 4 területnek gyárt hűtőt. Ugye hihetetlen?! Dán cégről lévén szó – mely ismert a szélerőműveiről – nem csoda, hogy a Nissens komplett hűtőrendszereket szállít ezekbe az építményekbe, amelyek el kell, hogy viseljék az Északi-tenger viszontagságos körülményeit, az olykor akár 160 km/h sebességű szélviharokat. Ön tudta, hogy egy személyautó levegővel érintkező hűtő felülete meghaladhatja az akár 8 m2-t is? A tévhittel ellentétben a motor vízhűtőjében komoly hőmérséklet csökkenés nem következik be, a be- és kimenőág közötti hőmérséklet különbsége alig 6-8 °C, ennél nagyobb különbséget a motorblokk sem viselne el repedés nélkül. A Nissens a motorsportban is jeleskedik. A 24 órás LeMans-i versenyen győztesének Audijába is Nissens vízhűtő került.1921-ben családi vállalkozásként kezdte a NISSENS, s napjainkban a harmadik és negyedik generáció képviselői vezetik a céget – Mr. Alan Nissen és Mr. Knud Nissen.

 

Nissens alkatrészek webáruházunkban:

  • Vízhűtő
  • Klímahűtő
  • Fűtőradiátor
  • Hűtőventillátor
  • Intercooler
  • Klíma szárítószűrő
  • Klíma kompresszor
  • Klíma párologtató
  • Olajhűtő
  • Fűtőventillátor motor

 

Keresse meg autójához megfelelő Nissens hűtés, fűtés alkatrészeket:

Nissens autókra specializálódott üzletága mára több mint 10.000 különböző cikkszámot tartalmazó termékkínálattal bír

A Nissens Európa egyik vezető hűtőgyártójaként két fő szegmens gyártásával foglalkozik. Napjainkban már számos neves autógyártással foglalkozó cég beszállítója a dániai Horsensban működő vállalat. A vállalat szerencsés filozófiáját követve olyan a logisztikájuk, hogy mindig a legrövidebb idő alatt hozzájutnak az ügyfelek a prémium kategóriás termékekhez. Szerte Európában immár összesen 18 leányvállalat segítségével állnak ügyfeleik rendelkezésére. A szigorú OE követelményeknek minden termékük megfelel és a teljes gyártási folyamat az ISO 9001 és a QS9000 minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával működik. A NISSENS ezzel biztosítja, hogy aki az ő hűtőjét választja, még a tikkasztó nyári dugóban se végezze a szervizvben. A komplett hűtőrendszerek mellett hőcserélőket és javító betéteket is kínál a NISSENS töltőlevegőhöz, hűtőfolyadékhoz, klímaberendezésekhez, illetve kenő- és hidraulika olajokhoz.

 

NISSENS Hungária Kft. néven 2000-ben alapította meg hazánkban a képviseletét

Mára az ország egészére kiterjedt partnerhálózatával minden vásárlói igényt ki tud elégíteni. A kiváló minőségű komplett és félkész Nissens termékeket főleg azok ismerik, akik a gépjárműveket üzemeltetik vagy javítják, közülük is leginkább azok, akik a járműhűtők javításával foglalkoznak. Az elmúlt, több mint 90 év alatt a Nissens már bizonyított termékei időállóságáról. A hűtők javításában hatalmas előrelépés, hogy mára nem kell a már nem megfelelően működő hőcserélő tömb miatt az egész hűtőt helyettesíteni egy újjal, mert a problémát egy új tömb cseréjével orvosolhatjuk. Ezt a technológiát használhatjuk az alumínium, a réz és a műanyag vízszekrénnyel kialakított hűtők, illetve az intercoolerek és egyes olajhűtők esetében egyaránt. Több érv is szól a hőcserélő tömb technológia használata mellett; pl.: új árak 50-80%-a között mozog és az sem utolsó, hogy a termék hosszú élettartama mellett a jó minőség is biztosított. A NISSENS kevésbé köztudott termékeket is gyárt: mezőgazdasági erőgépekhez inter-coolert, hűtőt és olajhűtőt is, illetve azok félkész termékeit (hűtőtömbök). Olykor igény szerint, természetesen rövid határidő vállalásával egyedi hűtőket, esetleg hűtőtömböket is előállítanak. Mivel az ilyen irányú igények megnövekedtek NISSENS és a SZINKRON Járműalkatrész-felújító és Kereskedő Kft.

Nissens termékek

2002-ben beindította az egyedi, rézből készült vízhűtők tömbjeinek gyártását, lehetővé téve az egyedi új hűtők gyártását is

A SZINKRON Kft. által gyártott termékek készítésekor a termékek minősége megmaradt a NISSENS dániai előállítású hűtőtömbök szintjén. Ez úgy lehetséges, hogy az eredeti dán alapanyagok maradtak és a termékek a NISSENS technológiájával és az ő általuk biztosított szerszámokkal készülnek. Továbbá a munkaerő, a SZINKRON Kft. szakemberei is a NISSENS nagy tapasztalattal rendelkező dolgozóitól tanulta a gyártási és felújítási folyamatokat. Minél nagyobb az igény a környezetvédelemre, annál több fejlesztést, kutatást kell végeznie az autóalkatrész-gyártó cégeknek is. A motorok hűtőrendszerét egyre magasabb nyomásértékeken kell üzemeltetni, hisz a belső égésű motorok fejlesztésével, a teljesítmények növelése mellett, a káros anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében egyre magasabb üzemeltetési hőmérséklet igénye merül fel. Szerencsére a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a NISSENS termékei ezeknek a mindig megújuló kihívásoknak is megfelelnek.