AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

A Nissan jövője: Intelligent Mobility

Egy funkció, amely automatikusan tartja a tempót a forgalommal, vagy egy másik, amely számára a szűk helyek sem jelentenek kihívást, a kocsi leparkol helyettünk. A Nissannál az Intelligent Mobilityben látják a jövőt, ami részben már meg is érkezett.

 

Vezetés, stressz nélkül

 

Nemsokára Ön is határozottabban, komfortosabban, a környezettel egy hullámhosszon vezethet az utakon. Az autógyártó Intelligent Mobility koncepciója 3 módon közelíti meg az innovációt: a meghajtás, vezetés és közösségi integráció szempontjából. A technológiával felszerelt kocsik maguktól elfuvarozzák a parkba, az utakig, amelyek út közben töltik az elektromos kocsikat. A jövő járműje nem sokára magától el tud majd menni önért, nagyobb forgalomban elnavigálni és parkolóhelyet keresni. Ha pedig mégis ráunna ezekre, akkor egyetlen gombnyomással visszaveheti a volánt. Mindemellett még más kocsikkal és a gyalogosokkal is kommunikálni fog. A Nissan már teszteli a technológiát közutakon, így az élmény átélése egyre valósabbá válik.

 

Nissan Leaf

 

Nissan, a gondoskodó partner

 

Az Intelligent Mobility technológiáját az új Nissan Leaf-ben alkalmazzák először, a kocsi például részlegesen átveszi a vezetést. A ProPilot funkció pedig automatikusan igazodik a forgalom tempójához: a kocsi egy előre meghatározott távolságban követni fogja az előtte menő járművet, és a sáv közepén tartja magát, még a kisebb kanyarokban is. Az innovatív technológia számára a szűk parkolóhelyek sem okoznak nagy gondot: csak meg kell nyomnia a ProPilot Park gombot, és a Leaf magától beáll a szűk helyre. A jármű átveszi Öntől az irányítást, gyorsítást, fékezést és váltást, hogy automatikusan le tudjon parkolni. Már most is tesztelheti az új Nissanokat, amelyek az Intelligent Mobility-nak köszönhetően olyanok, mint egy gondoskodó partner. Őrangyalok, melyek számos esetben még a baj elkerülésében is segítenek. A közbelépést is végző holttérfigyelés csak egy az innovatív funkciók nagy tárházának.