AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NGK

NGK gyújtás alkatrészek, NGK gyertya

 

A vállalat gyertyák, gyújtógyertyák, izzítógyertyák és gyújtás alkatrészek mellett lambdaszondákat is gyárt. Sikerének titka, hogy kiváló minőséget biztosít minden egyes termékével.

Az NGK a gyújtógyertya és izzógyertya gyártó cégek zászlóshajója

A nemzetközi sikertörténet 1936-ban indult útjára mikor is a japán kerámiaipar belekezdett saját autóipara számára kiemelkedő színvonalú gyújtógyertyák kifejlesztésébe és gyártásába. Az 1970-es évekre már olyannyira eredményes volt a cég, hogy betört az európai piacra, és 1979-ben az NGK Gyújtógyertya Deutschland Gmb, vagyis a mai NGK Gyújtógyertya Europe GmbH-nak az elődje megalakult. Székhelyük Ratingenben található. Mivel élenjáró cég lévén törekedett arra, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban tudjanak eleget tenni az egyre növekvő igényeknek, létrehoztak még öt leányvállalatot (Spanyolország, Olaszország, Törökország, Oroszország, Lengyelország). Az európai sikereken felbuzdulva meghódította az amerikai piacot is, ezzel a világ vezető gyári alkatrész beszállítói közé emelkedett.

 

Népszerű NGK alkatrészek webáruházunkban:

  • Gyújtógyertya
  • Gyújtás trafó
  • Lambdaszonda
  • Gyújtáskábel készlet
  • Izzítógyertya
  • Kipufogógáz hőmérséklet érzékelő
  • Légtömegmérő

 

Keresse meg az autójához megfelelő NGK gyújtógyertyát, izzítógyertyát és gyújtás alkatrészeket:

NGK gyújtógyertya katalógus

 

A legtöbb autógyártó cég NGK gyújtógyertyával állítja össze autóit, és pótalkatrésznek is ezt ajánlja

Néhány cég, a teljesség igénye nélkül, melyek az NGK gyújtógyertyákat alkalmazzák: BMW, Mercedes, Honda, Ferrari, Renault, Peugeot, Volkswagen. Ahogy a személyautó iparágban kiemelkedő szerepet tölt be, úgy több versenykategóriában is jeleskedik, mint például a MotoGP, a Forma 1, a Super GT. A cég komoly hangsúlyt fektet az innovációra, technológiai központja és logisztikai létesítménye Ratingenben található, ahol kiemelkedő csapatmunka mellett folynak az új terméktípusok sorozatgyártásba kerülését megelőző fejlesztések, tesztelések és tökéletesítések, mindezt szoros együttműködésben a járműgyártó cégekkel, valamint a termékek raktározása is itt folyik.

 

NGK gyertyák webáruháza

 

Az NGK gyújtó- és izzógyertyái szinkronban vannak a világ vezető technológiáival

Az NGK-nak köszönhetően a legjobb minőségű termékek kerülhetnek minden járműbe. A magas minőségi elvárásokra és a tartósságra a precíz, fejlett, környezettudatos technológiák alkalmazása nyújt megoldást. A termékek kitűnő ár-érték aránnyal rendelkeznek, melyekhez kitűnő minőség és teljesítmény társul a vásárlók örömére. NGK termékkategóriái a Kovács Autóalkatrész üzletében: gyújtás alkatrészek, gyújtás, izzítás, gyújtáskábel, alkatrészek, kipufogó alkatrészek, lambdaszonda.

 

ngk gyertya árak