AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nexen

Nexen gumik széles választéka

 

A márkanév alatt csak 15 éve, de Woosung Tire névvel már 70 éve készülnek kimagasló minőségű gumiabroncsok. Kezdetben, egészen 1956-ig a koreai vállalat kizárólag a hazai felhasználók számára gyártott. Ma már mintegy 130 országban forgalmazzák ügynökei a termékeit.

 

Kutatás-fejlesztésre alapozza a jövőjét

Nexen logó

A Nexen 70 éves kutatási és fejlesztési eredményeire alapozó világcéggé nőtte ki magát. A 2000-es évek elején, nagy ugrást jelentett, hogy sikerült megnövelni szerepvállalását a koreai piacon kívül is. Abban az időben már a koreai piac igényeinek 20 százalékát elégítették ki. A cég rendkívül expanzív növekedési politikát folytat. Miután benyomult a világ leggyorsabban bővülő autópiacára, és megnyitotta első kínai gyárát, azonnal hozzákezdtek a második koreai üzem építéséhez. Európai térnyerésük végül egy cseh gumigyár létesítésében öltött testet, miután Magyarország és Lengyelország alulmaradt a csehekkel szemben a fejlesztésért folyó versenyben.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Nexen téli és nyári gumikat: Irány a bolt!

 

 

Nexen gumi kereső webáruház

 

Teljes paletta

 

A Nexen, amely jelenleg a leggyorsabban fejlődő gumigyártó a világon, nem csak egyre nagyobb mennyiségben önti piacra a jó minőségű és versenyképes árú gumiabroncsait, de immár a gumigyártás teljes palettáját átfogó gyártmánystruktúrával rendelkezik. Ezzel a legnagyobbak méltó versenytársává lépett elő, mégpedig nem csak a hagyományos piacain, tehát főleg Koreában, a Távol-keleten, de immár Európában is. Termékeivel sikerült megvetnie a lábát az USA-ban is, és egyre több világmárka számára szállít az autók gyári felszereléséhez gumiabroncsokat.