AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

NARVA

Narva izzók, autóvilágítás alkatrészek

 

Narva márkanév alatt 65 év óta készülnek a világ legjobb minőségű speciális fényforrásai többek között autók számára is. A név mögött a németországi Plauenben működő vosla GmbH áll.

Világosságot teremt

A Narva olyan területekre szállítja speciális világító testeit, ahol a megfelelő erősségű és minőségű fénynek rendkívül nagy jelentősége van. Így például – a teljesség igénye nélkül – a kórházi műtőkhöz, a vasúti biztosító berendezésekhez, a repülőterek felszálló és kifutópályáihoz, valamint a szintén igényes autóipar számára is. A cég – a növekvő igények és a fejlődő technológia nyomása alatt – folyamatos megújulásban van, szünet nélkül újabb és újabb termékek fejlesztése indul és/vagy fejeződik be. Mindehhez a nagy tapasztalat jól jön, de a vállalat szerint a legfontosabb tőkéjük a magasan képzett, német minőségű munkaerő.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Narva izzókat, autóvilágitás alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Narva izzó webáruház

 

A Narva márka és a vosla

A Narva márkanévhez hasonló ismertségnek örvend a cég névadója a vosla is. A vosla autóipari világítástechnikai termékei a járművek minden részében megtalálhatóak. A reflektortól a hátsó féklámpáig, vagy a műszerfali kijelzőtől a csomagtér megvilágításáig. A cég gyártmányai minden tekintetben jól alkalmazkodnak az autóipar által megfogalmazott követelményekhez. Tartósak, ritkán hibásodnak meg, energia takarékosak és jól bírják az autó mozgásából, az autót érő szennyeződésekből eredő jelentős igénybevételt is.