AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Kerámia bevonatos autó felületkezelés

Bosch Car Service

Kerámia bevonatos autó felületkezelés

 

Rengeteg autókozmetikával találkozhat Szegeden, így joggal merül fel a kérdés Önben, hogy miért pont hozzánk hozza el autóját kerámia bevonatos felületkezelésre? A válasz a nanotechnológiában rejlik!

 

Hosszútávú felületvédelem kerámia bevonattal autóra

 

Szervizünkben a legkorszerűbb technológiával ellátott Nasiol nano autókozmetikai termékeket használjuk felületkezelés során, melyek garantált védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben. A nano fényezés során szakembereink egy láthatatlan, de rendkívül kemény kerámia védőréteget visznek fel a járműre. A védőréteg egy, a TÜV német minőségbiztosítási intézet által igazolt 9H keménységű bevonatot jelent. A hagyományos, waxos autófényezéssel szemben az általunk alkalmazott technológiával jóval (kb. 100-szor!) vastagabb védőréteget viszünk fel, mint a waxok esetében. Ennek köszönhetően az autó teljes mértékben védve lesz a karcolódástól, valamint a madárürülékek, UV-sugárzás és ónos eső által kifejtett káros hatásoktól. Miért vagyunk még mások a többi autókozmetikával szemben? Szervizünkben a bevonat felvitele az összes ablakra és fényszórókra is megtörténik, míg máshol ezek legtöbbször felár ellenében kérhetőek, külön. A kezelést követően autója felülete tükörfényes lesz, mintha folyékony üvegbe mártotta volna. Az első száradási fázis 6 óra, de a teljes védelem kialakulásához 48 óra szükséges.

 

 

Mercedes kerámia bevonatos kezelés után Autó kerámia bevonatos kezelés után Mercedes kerámia bevonatos kezelés után Mercerdes kerámia bevonatos kezelés után Hajó kerámia bevonatos kezelés után Autó kerámia bevonatos kezelés után

 

 

 

Könnyebb tisztítás a nano autóvédelem által

 

A szervizünkben alkalmazott nano autóápolási módszernek köszönhetően autója külső tisztítása jelentősen kevesebb energiát és időt igényel majd. A nano fényezés során felvitt kemény kerámia bevonat nagyon sima, így könnyebb a kocsi tisztítása; az átlagos piszkot egy sima önkiszolgáló mosó is leviheti. Ráadásul a felvitt kerámia bevonat áthatolhatatlan marad a legtöbb lúgos tisztító- és oldószer számára, így védelmet nyújt az autómosókban végzett mosások során is. A Nasiol nano autóápolási szer kémhatásának (1-12 pH) köszönhetően erős kémiai védelmet is nyújt. A fényezés élettartama lényegesen hosszabbodik a nano védelemnek köszönhetően, jóval tovább marad ragyogó fényű és tiszta, mint más hagyományos kezelések esetében. A gyártó 3 évig garantálja a kerámia bevonat 100%-os tartósságát. Ám ez alatt az idő alatt is oda kell figyelnie rá, hogy az autómosáshoz használt szer pH értéke ne legyen magasabb, mint a Nasiol termék pH értéke, ugyanis így hamarabb elveszítheti tartósságát a kerámia bevonat.

 

Védje meg autóját a külső behatásoktól, és gondoskodjon előre az értékállóságáról! A kerámia bevonatos felületkezelés ára minden esetben a jármű méretétől, a felület nagyságától függ. Kérjen tőlünk árajánlatot a +36 30 958 7615 számon!