AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Nankang

Nankang gumik 

 

Nankang Rubber Tire Corporation Ltd. a becsületes neve a Tajvanon 1940-ben mérnökök egy csoportja által alapított cégnek, amely gumiabroncs-fejlesztéssel és -gyártással foglalkozik, és a világ minden kontinensére szállítja a termékeit.

 

Tajvanról és Kínából hódítja meg a világot

A vállalat csak 1959 óta foglalkozik gumiabroncs gyártással. Eredetileg japán technológiát adaptáltak, de hamarosan a saját fejlesztéseiket kezdték el átültetni a gyártási gyakorlatba. A cég főhadiszállása Tajpejben működik. Két üzemük van Tajvanon, és 2003 óta saját gyártókapacitással rendelkeznek Kínában is. Ez utóbbi létrehozása jelentősen megnövelte gyártókapacitásukat, ami nem csak azt tette lehetővé, hogy új pozíciókat szerezzenek a világ leggyorsabban növekvő autóeladásaival büszkélkedő országában, Kínában, de erősebb bázisa is lett a vállalat egész világra kiterjedő eladásainak is. Ha ezt a márkát keresi, ár érték arányban megfelelő választás. Keresse meg webáruházunkban a járművének megfelelő méretet, és rendelje meg kedvező áron!

 

Keresse meg az autójához megfelelő Nankang négyévszakos, téli és nyári gumikat:

Irány a bolt

 

Nankang gumi kereső webáruház

 

100 országba adja el a gumijait

A Nankang a személyautóktól a négykerék meghajtású terepjárókon át egészen a nehézteher autókig mindenfajta gumiabroncsot gyárt, amelyeket Európában, Észak-, Közép-, és Dél-Amerikában, Ázsiában, a Közel-Keleten és Ausztráliában is értékesít, mintegy 300 disztribútora segítségével. Geostar, Milestar és Provato a legismertebb márkanevek, amelyekkel a Nankang a gumiabroncsait forgalmazza. Megkapta a Ford Motor Company Q1 minősítését 1994-ben, és megszerezte az ISO-9001 tanúsítványt is. Megbízható márka az olcsó kategóriában.