AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MTS

MTS kipufogó alkatrészek, kipufogó dobok, katalizátorok

 

Termékeik folyamatosan fejlődő technológiával készülnek, természetesen a tökéletes minőségben, nem utolsó sorban a versenyképes árakon.

 

Európa egyik legfontosabb kipufogó-gyártója, Észak-Olaszországban található

Természetesen az MTS mára már nem csak kipufogókat, hanem tengelykapcsolókat és vezérlés elemeket is forgalmaz, szerte Olaszországban és Európában. A vállalat szülőatyja Sarri Antonio volt, mikor 1970-ben megálmodta ezt az innovatív elképzelést. Szeretett volna létrehozni egy egész Olaszországot behálózó értékesítési hálózatot. 1986-ban kezdte meg terjeszkedését, mely mára (csak) Olaszország területén 14 képviseletre növekedett. Ám ezzel még nem állt meg, az MTS 1990-ben tovább terjeszkedett más országokba, kezdve Németországgal. Azóta 24 országba szállít, és termelésének 70%-át exportálja. 1996-ban egy hatalmas átalakítás történt az MTS életében azért, hogy piaci pozíciójukat erősítsék, és üzleti növekedésre tegyenek szert - KFT-ből részvénytársaság lett. 1999-ben pótalkatrészekre specializálódott vállalata megkapja az ISO 9001 minőségi tanúsítványt. 2003-ban a társaság úgy döntött, megerősíti a nemzeti értékesítési hálózatát, és kihasználja a jelenlétét, hogy beillessze új termékeit a pótalkatrészek piacára. 2009-re az MTS munkaterület 50.000 m2-nyi területének a fele fedett volt. Éves nyeresége 4,8 millió euró. Naponta 3000 kipufogót állítanak elő a termelőegységek, és cikkszámuk már 20 000 fölé emelkedett.

 

MTS alkatrészek webáruházunkban:

  • Hátsó dob
  • Középső dob
  • Katalizátor
  • Kipufogó cső
  • Kipufogó felfüggesztő
  • Kipufogó leömlő cső tömítés
  • Kipufogó tűzkarika
  • Első dob
  • Korom, részecskeszűrő
  • Csőkapcsoló, bilincs

MTS kipufogó dob webáruház

 

Keresse meg az autójához megfelelő MTS kipufogó alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Termékeinek, szolgáltatásainak és páratlan szaktudásának köszönhetően a vevőknek egy magasabb minőségi kategóriát biztosít...

 

Melyek gyorsabbá, hatékonyabbá teszik személygépkocsiját, illetve optimálisabb működést érhetnek el járművükbe szerelve. Számtalan szabadalom és belső fejlesztés teszi különbözővé az MTS termékeit más cégekétől. Ilyenek például, hogy saját maguk fejlesztették, és gyártották gépeik számára a csőhajlítókat, melynek köszönhetően az ívekben is azonos átmérőjűek a csövek. Ez garantálja az MTS alkatrészek kifogástalan minőségét. Kínálatuk jelenleg is a piac egyik legszélesebb szortimentjét tartja, de folyamatosan bővül újdonságokkal a gyorsan változó igényeknek megfelelően.