AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Motip

Motip, teljes nevén Motip Dupli Group főleg az autóipar számára gyárt rendkívül nagy választékban aeroszolokat, az autók fényezésre szolgáló, nagyon jó minőségű lakkokat.

A Motip az autófényezésre szakosodott

A Motip Dupli Group 1946-ra visszatekintő fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkezik. Három gyárral és saját forgalmazó céggel van jelen a piacon. Európa 12 országában működtet raktárbázisokat. Ezekből értékesítik évi mintegy 80 millió doboznyi gyártmányuk javát. A cégcsoport rövid története: 1946 – a Vogelsang AG alapítása Svájcban; A hollandiai MoTip B.V. megszületése 1967-ben; a VoMo Corporation létrehozása 1996-ban. Ezek sikeres fúziója Motip Dupli Group név alatt 1998-ban.

 

Keresse meg autójához megfelelő Motip termékeket:

 

A Motip mindent gyárt, amitől az autó fényes és szép

Az Motip termékei meghatározó részét az autóipar számára fejlesztette ki és gyártja három üzemében. Ezek között a legismertebbek az univerzális lakkok, a javító lakkok, a fedő anyagok és az alapozó-védő festékek. Az úgy nevezett Tuning Line speciális lakkjaikat kifejezetten az autók látvány tuningolásához fejlesztették ki. Ilyen például a felnikhez gyártott króm-ezüst-kit, amivel a kerekek látványát lehet feldobni. A kerekeknél látható fékalkatrészek szépítésére olyan festéket fejlesztettek ki, amely jól állja a hőt és speciális anyagot kínálnak a fékbetétek, féktárcsák tisztítására is. 

A Motip 12 európai országban forgalmazza termékeit

A Motip cég a Motip Dupli Group tagjaként, jó minőségű gépjármű festékeket, féktisztítókat, szilikon spray-ket és egyéb tisztító spray-ket kínál.

Sampon szett (2x500ml waxos sa Motip

Sampon szett (2x500ml waxos sa Motip
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár

Krómtisztító 500ml Motip

Krómtisztító 500ml Motip
Alkatrész gyártó
Cikkszám
Br. kisker ár
Br. kedvezményes ár