AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MOOG

Moog futómű, felfüggesztés-kormányzás alkatrészek

 

A vállalat immár több mint 90 éve méltán népszerű Amerikában és Európában egyaránta a futómű alkatrészek piacán. Jelen van a hajózásban, az autóalkatrészek piacán, az orvostudományban, a zenében, a motorsportokban, a logisztikában, a repülőgépek egyes szegmenseiben, az energiapiacon, a biztonságtechnika területein és még sok minden másban. A Moog mint a Ferodo és a Champion „testvére” a Federal Mogul csoportot erősíti. A NASCAR sorozatban már jó ideje, pontosan 1962-óta használják a márka futómű alkatrészeit. A NASCAR Winston Kupa már több tucatszor állította a dobogó élére a Moog futómű alkatrészeivel felszerelt járművek vezetőit, de ez nem is csoda, hisz a NASCAR Winston Kupák, a Busch Grand National és a Craftsman Truch sorozatok többségén a versenyző csapatok járművei a gyártó alkatrészeivel indulnak a megmérettetésen.

 

Moog alkatrészek webáruházunkban:

  • Kormány gömbfej
  • Lengőkar
  • Stabilizátor
  • Lengőkar szilent
  • Belső kormányösszekötő rúd (axiál rúd)
  • Trapézgömbfej
  • Kerékcsapágy
  • Stabilizátor gumi
  • Kormánymű gumiharang készlet
  • Hídszilent

 

Keresse meg az autójához megfelelő Moog alkatrészeket:

Irány a bolt

 

Moog lengéscsillapító, futómű alkatrészek

 

A legkorszerűbb technikát alkalmazzák futómű alkatrészeik gyártásakor

 

A legjobb hír a mondjuk úgy „hagyományos” sofőrök számára, hogy az Ő általuk is hozzáférhető, autóalkatrész üzletekben kapható termékek semmiben nem különböznek azoktól az alkatrészektől, melyekkel a versenyzők is indulnak. Így nem csoda, hogy mondhatni a legjobb teszteken mennek keresztül, a legnagyobb erőpróbának vannak kitéve a Moog alkatrészek, mielőtt a „halandó” sofőrök megvásárolnák autójukat boldoggá téve ezzel. Mindig a legkorszerűbb technikát alkalmazzák futómű alkatrészeik gyártásakor, s azok folyamatos bővítésekor, hisz ez nem is lehet másként a Federal Mogul tagjaként, annak folyamatos szakértői újításai során végzett kutatások és egyedi fejlesztések által. Az előbb említett fejlesztő csapat filozófiájának köszönhető még az, hogy a Moog termékek tervezésében ötvöződik az a kettős szemlélet, melyben egyrészt meghatározó szerepet kap a végfelhasználó illetve járműtulajdonos maximális elégedettsége, másrészt az alkatrészek beszerelhetőségének gyorsítása, könnyítése. Ezekre a legjobb bizonyítéka a gyártónak a már fent említett versenyeken elért kiemelkedő teljesítmény. Ezért tartják úgy, hogy a Moog visszaadja az autó vezetőjének a gyártószalagról frissen leguruló autók vezetésének élményét.

Moog alkatrész választék

Mivel a végkifejlet az, hogy a MOOG futómű alkatrészei egyet jelentenek azzal, hogy:

- gyári színvonalú,
- minőségi anyagokból készült,
- tartós és megbízható alkatrészek
ezért a kiváló, biztonságos vezetési élmény mellett az autószerelőknek is könnyebbséget biztosítanak ezek a termékek a beszereléskor.

 

Moog futómű alkatrészek széles választéka