AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Momo

Momo felnik

Vélemények és árak tekintetében jó minőségű, olcsó alufelnik széles választékát kínálják a márkanév alatt. Webáruházunkban kedvezményesen árakon vásárolható Momo könnyűfém felni.

A Forma 1 -ben vizsgázott kitűnőre kormánykerekével, a tuning szerelmeseit pedig felni kínálatával nyűgözte le

Mindenek előtt speciális kormánykerekeket és könnyűfém felniket gyárt és értékesít a milánói központú Momo és amerikai leányvállalata a Momo USA. A céget Gianpiero Moretti autóversenyző alapította 1964-ben, és neve a Moretti és a Monza szavakból alkotott mozaikszó. Az első Momo kormánykereket Moretti tervezte, és egy milánói kézművessel gyártatta le a saját versenyautója számára.

 

Momo felni család

 

A kormánykerék sikere Moretti versenyein felkeltette más csapatok érdeklődését. Végül a Ferrari Forma-1-es csapata megvette az újfajta kormánykereket, amivel a csapat világbajnokságot is nyert. Így nagyon gyorsan sikeres termékké és egy jövedelmező üzleti vállalkozássá vált Moretti kedvtelése.

Ma már a Momo a kormánykerekeken és a könnyűfém felniken kívül egyéb utángyártott alkatrészeket is gyárt versenyautók és tuningolt autók számára. Kormánykerekeit az amerikai NASCAR versenyein is használják.

Mindemelett olcsó, de kiváló minőségű nyári gumik és téli gumik is szélesítik kínálatukat.

 

 

Keresse meg az autójához megfelelő Momo alu felniket:
Irány a bolt

 

Momo könnyűfém felniMomo alufelni

 

Máig innovatív és kreatív maradt

A Momo kezdettől az innovációra és a kreativitásra épített, ami kiváló, a kézimunka igényességével előállított, rendkívüli minőségű, és magas biztonságot nyújtó termékekben öltött testet, mindenek előtt a versenyautózás vagy a tuning területén. A cég egyik ilyen gyártmánya az utángyártott összecsukható kormánykerék. Minden termékükre a precizitás, a szépségre való törekvés és a kiváló minőség a jellemző. A Momo nem csak a fejlesztései és a gyártási kultúrája révén lépett új ösvényekre, de hasonló kreativitásról tett tanúbizonyságot a marketing területén is. Nagy sikereket ért el a cég azzal, hogy termékeivel komoly szerepet vállalt a médiában, mindenek előtt a nagy közönséget vonzó akciófilmek forgatásánál. Az 1964-ben alapított olaszországi cég kiváló minőségű és gyönyörű kivitelű könnyűfém keréktárcsákat kínál. Utcai és versenycélra egyaránt gyártanak felniket.

 

Két autó Momo felnikkel