AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mitas

Mitas mezőgazdasági, traktor, motorkerékpár gumik

 

Mitas márkanév alatt egy nagy hagyományokkal rendelkező, cseh gyökerű vállalkozás működik, amely off-road gumiabroncsokat állít elő főleg mezőgazdasági- és építőipari gépek, motorkerékpárok és kerékpárok számára.

A Mitas lassan 85 éves

A Mitas 1930-ban alakult és a gumiabroncsok gyártását egyszerre kezdték meg a cseh fővárosban, Prágában és Zlinben. Ezekben a városokban máig folyik a gumiabroncs előállítás, de immár gyáruk van Szerbiában és az Egyesült Államokban, Sharles Cityben, Iowa államban is. Értékesítési hálózatuk ma a világ 15 országára terjed ki, amiben benne van az USA mellett Mexikó is. Éves forgalmuk megközelíti a félmilliárd eurót (2012-es adat), amivel a világ egyik legnagyobb gyártója a saját ágazatában. Termékeiken belül 71 százalékkal részesednek a mezőgazdasági gépek, 23 százalékkal az építőipari erőgépek és mintegy 2 százalékkal a motorkerékpárok, amelyeken belül vannak a motorsport számára kifejlesztett termékeik is.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Mitas mezőgazdasági, traktor gumiabroncsokat:

Irány a bolt

 

Mitas mezőgazdasági gumiabroncs család

 

A Mitas-ra a nagy választék a sokrétűség a jellemző

 

A Mitas gumiabroncsok választékában megtalálhatók a radiál és a diagonál abroncsok a traktorok, vontatók és a hozzájuk tartozó pótkocsik számára. Az off road motorkerékpárokon kívül abroncsokat gyártanak repülőgépek számára is. Számos esetben gyári gumiabroncs szállítók a nehézgépek, repülőgépek és vontatók számára, de nagy mennyiségben állítanak elő abroncsokat a gyári abroncsok cseréjéhez. A Mitras nem csak Csehországhoz maradt hű, de egyelőre európai gyökereihez is. Termékeinek 85 százalékát az öreg kontinensen értékesíti. Az USA-ban 2012-ben megnyitott üzemük azonban azt jelzi, hogy nyitni akarnak az Európán kívüli világ felé.