AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mért jó a Goodyear-gumi?

A Goodyear, az Egyesült Államok legnagyobb gumigyártója a vártnál kedvezőbb egyszeri tételek nélküli adózott eredményt és bevételt ért el a tavalyi utolsó negyedévben. Nőtt a kereslet a drágább, 17 hüvelyk és az annál nagyobb modellek iránt.

 

Növekvő bevétel

 

A Goodyear közlése szerint a cég 96 millió dollár adózás utáni veszteséggel zárta a december végével véget ért negyedik negyedévet, az esztendővel korábbi, 561 millió dollár profit után. A tavalyi utolsó negyedévi nyereségből a decemberben elfogadott amerikai adótörvény 299 millió dollárt vont ki egyszeri tételként.    Az egyszeri tételek nélküli részvényarányos nyereség 99 cent lett, nagyobb az elemzők által várt 76 centnél. A Goodyear negyedéves bevétele 4,07 milliárd dollár volt, ez 8,8 százalékkal több az egy évvel korábbinál. Szakértők 3,96 milliárd dollárra számítottak.    A cég negyedéves bevétele legnagyobb piacán, az Egyesült Államokban 6 százalékkal 2,18 milliárd dollárra nőtt. Bevétele Európában, a Közel-Keleten és Afrikában 11,7 százalékkal, az ázsiai és csendes-óceáni térségben pedig 13,7 százalékkal nőtt éves összevetésben.

A Goodyear az egyik legnagyobb autógumi gyártó

Csak a legjobb minőség

 

Cégünknél gyakorlatilag a gumik végtelen tárházával találkozhat. Kínálatunkban megtalálható nyári gumi, négy évszakos gumi, traktor gumi, autógumik, illetve valamilyen kifejezetten olcsó gumi, vagy egy igényesebb kivitelű minőségi gumi is. Ilyen a Goodyear is: a nyári, téli és négy évszakos gumiabroncsaik nemcsak innovatívak, hanem a szakértők által is nagyra becsültek. Ez az a minőség, amelyre számíthat. Az elmúlt öt évben a Goodyear nyári, téli és négy évszakos gumiabroncsait tesztelték független, európai gumiabroncs magazinok, méghozzá kiváló eredményekkel. Mindez azért lehetséges, mert a Goodyear mérnökei több mint 50 teljesítménykövetelmény alapján tesztelik az összes új abroncsot. Így biztosítják azt, hogy a Goodyear abroncsai jobb vezetési élményt adjanak, mint más márkáké. Európában az egyik legelterjedtebb prémium árkategóriás abroncsaként tartják számon a Goodyear gumikat.