AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Metelli

Metelli vízszivattyúk, fékalkatrészek, erőátviteli és motor alkatrészek 

 

A Metelli alkatrészek a legbiztosabb választást jelentik, bármire is legyen szüksége, szerte az egész világon. A Kölnben található autóipari kerület tekinthető a Metelli márka kiindulópontjának. Több mint 50 évvel ezelőtt a Metelli Csoport csak egy egyszerű műhely volt. Napjainkban több mint 13 000 különböző alkatrészt gyártanak, mindezt 90 országban forgalmazva. Minden termékükre jellenző a híres észak olaszországi minőség. 

Termékeiket 6 különböző márkanév alatt forgalmazzák, mint Cifam, Graf, KWP, Trusting, Fri.Tech és Metelli. Ez biztosítja, hogy megfelelően tudják felügyelni az általuk gyártott alkatrészek megbízhatóságát. Büszkék arra, hogy a forgalmuk 90%-át az utángyártott alkatrészek teszik ki, de továbbra is kínálnak eredeti alkatrészeket. 

Metelli alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Metelli alkatrészt:

Irány a bolt

 

A céget egyébként 1962 augusztus 1-én  alapították. 1970-re a műhely eljutott oda, hogy alkatrészeket is gyártsanak. 1975-re már hidraulikus fékeket és fékpofákat is forgalmaztak. 1991-ben egy komplett gyártósort telepítettek. Nyolc évvel később a gyártás már a kardántengelyekre is kiterjedt. 2001-ben megszerezték a fék és kuplung alkatrészek gyártásával foglalkozó GRAF tulajdonjogának 100%-át. 2008 és 2010 között szélesítették a fékalkatrész portfóliójukat, fékbetétek és fékpofák gyártásába kezdtek. 2015-ben további két fékalkatrész gyártót vásároltak fel. A Fri.Techel és Trustinggal közösen karöltve tervezik a jövő megoldásait.