AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

MecaFilter

Mecafilter szűrők, levegőszűrők, üzemanyagszűrők, olajszűrők

 

Mecafilter név alatt egy moszkvai cég gyárt mindenféle szűrőt az autókhoz  már 1945 óta. Két fő piaca Oroszország és Franciaország. Termékeit egy oroszországi központi raktárból és kilenc franciaországi regionális raktárból teríti a piacon.

A világ minden tájára

A Mecafilter vevői között nem csak francia és orosz cégek vannak, de szinte a világ minden országába exportálják a termékeiket. A céget legjobban az európai autógyártók ismerik. A vállalkozás minden téren lépést tud tartani a világ többi, autókba használatos szűrőket gyártó vállalatával. A Mecafilter sem innovációban, kreativitásban, sem minőségben nem marad el mögöttük. Ugyanez mondható el a választék mellett a szállítási precizitásról, a logisztika szervezettségéről is. A vállalatnál a pontos szállítást tartják az egyik legfontosabbnak a cég sikere szempontjából, amellett, hogy a személyautók és teherautók szinte minden igényét ki tudják elégíteni szűrőikkel.

 

Mecafilter alkatrészek webáruházunkban:

  • Levegőszűrő
  • Üzemanyagszűrő
  • Olajszűrő
  • Pollenszűrő
  • Hidraulika szűrő
  • Légszárító patron
  • Kompresszor levegőszűrő

 

Keresse meg az autójához megfelelő Mecafilter szűrőket:
Irány a bolt

 

Mecafilter szűrőcsalád

 

Mecafilter üzemanyagszűrők a Renaultnak

 

A Mecafilter egyik legsikeresebb terméke az az üzemanyagszűrő, amelyet benzin- és dízelmotorok számára egyaránt kifejlesztettek. Szűrői, melyek a világszínvonalat képviselik, a legmagasabb szinten biztosítják az üzemanyag tisztaságát, ami a motor hibátlan működésének alapfeltétele. Ugyanakkor hozzájárul a motor élettartamának növeléséhez és teljesítményének javulásához, ezen keresztül az üzemanyag-fogyasztás csökkenéséhez, a környezetszennyezés mérsékléséhez is. A Mecafilter szűrők nemzetközi versenyképességét bizonyítja, hogy a Renault autógyár futószalagjairól legördülő autók 80 százalékát a moszkvai gyár termékeivel szerelik fel. A franciaországi cég Európa negyedik legnagyobb szűrőgyártója. Nagy autógyártók gyári beszállítója, mint pl. az Audi, Citroen, Peugeot, Renault, Opel, Skoda, Volkswagen.