AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Meat&Doria;

Eredeti minőség, érték, teljesítmény és élettartam: ezek a Meat&Doria termékei. Egyetlen ellátótól, a legszélesebb körben kínál alkatrészeket az európai, amerikai és keleti autótípusoknak. 

A M.E.A.T vállatatot 1945-ben alapította Mr. A. Lorenzi, ekkoriban elektromos pótalkatrészeket gyártottak.  Az 50-es évek elején elkezdtek karburátor pótalkatrészeket is gyártani, ami egyre nagyobb szerepet játszott a cég stratégiájában. Nem sokkal később árvette a vezetést az európai karburátor alkatrészek piacán. 1985-ben egyesült a D.O.RI.A üzemanyag szűrőket gyártó céggel.  Ettől a pillanattól kezdve a fejlesztések két irányt vettek: karburátorok - ami napjainkban már kiegészült az üzemanyag befecskendezéssel -  és szűrők. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően termékeiket 2000 óta az  UNI EN ISO 9002 minősítés szerint gyártják. Jelenleg több mint 10.000 alkatrészt forgalmaznak.

Keresse meg autójához megfelelő Meat&Doria alkatrészt:

 

Kínálatukban megtalálhatók üzemanyag szivattyúk, EGR szelepek, filterek, gyújtásalkatrészek, gyújtás trafók, üzemanyagpumpák, motor emissziós alkatrészek, befecskendezők, vákum pumpák, ABS alkatrészek, oxigén érzékelők és katalizátorok, dízel alkatrészek, termosztátok és különböző szenzorok.