AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Mazda

Mazda motorolaj a legjobb választás, ha történetesen Mazda autónk van, hiszen maga a gyártó is ezt ajánlja. Természetesen a motorolaj nem az autógyárban készül, ez a Fina terméke.

A Mazda motorolajat az egyik legmegbízhatóbb olajcég, a Fina gyártja

Mazda motorolaj keresőA PetroFina ma már a világ negyedik legnagyobb olajcégének, a 2003 óta Total csoport néven működő multinak a tagja. A mai hatalmas olajcég három korábbi, egyenként is befolyásos és neves cég, az Elf, a PetroFina és a Total egyesülésével jött létre. A Total csoport ma már több mint 130 országban működik csaknem százezer alkalmazottal. Jelen van az iparág teljes vertikumában, a nyersolaj és földgáz kutatástól a kész termékek kereskedelméig.

A mazdások többféle, az autójukra optimalizált Mazda motorolaj közül választhatnak

A Mazda motorolajak fejlesztésénél az egyik cél az üzemanyag fogyasztás csökkentése volt a motorok megfelelő kenésének biztosításával, ez főleg akkor érzékelhető, ha főleg városban vezetünk, gyakori hidegindításokkal. A Mazda motorolaj Original Oil és a Mazda motorolaj Original Oil Ultra motorolaj benzin és dízel meghajtású személygépkocsi motorokhoz egyaránt használható, míg a Mazda Original Oil Ultra DPF többfokozatú motorolaj kifejezetten a dízel részecskeszűrővel (DPF) felszerelt Mazda motorolaj dízel motorokhoz készül.

 

<< Vissza az Olajkeresőbe