AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Maxgear

Maxgear alkatrészek, Maxgear lengőkar, féktárcsa, lengéscsillapító

 

A gondosan kiválasztott beszállítók, valamint a teljeskörű minőség-ellenőrzés teszi lehetővé a lengyel Maxgear számára, hogy utángyártott alkatrészek gazdag választékát kínálja személygépjárművekhez és kisteherautókhoz. Egy külön részleg dolgozik a vállalatnál a brandfejlesztésen, kiemelt figyelmet fordítanak az alkatrészek megbízhatóságának fenntartásán, a többi vezető gyártócégek közül történő kiemelkedésen. Az utángyártott autóalkatrészek bibliájában, a TecDoc katalógusban is szerepel a márka.
 

Megbízható megoldások az autód számára

 
Technológiailag kiemelkedően fejlett gyártósorokon készülnek a Maxgear alkatrészek. Nagy odafigyeléssel válogatják a gyártáshoz használt nyersanyagokat, folyamatos ellenőrzés alatt tartják őket a piacgazdasági szabványoknak való megfelelőség érdekében. A Maxgear alkatrészekkel nem csak spórolhatsz, hanem kiváló teljesítményt és hosszabb élettartamot biztosítasz az autódnak. Az alkatrészek tartósságára már a dizájn tervezésekor is kiemelt hangsúlyt fektetnek. Az elmúlt 12 évben szerzett tapasztalatukra és tudásukra alapozva kínálják megoldásaikat, melyek garantálják a kocsi hibamentes működését, valamint a könnyű beszerelhetőséget.
 

Minőségi Maxgear fékbetétek és féktárcsák, rugók, lengéscsillapítók és akkumulátorok 

 
Az általános autóalkatrészeken túl a Maxgear Lengyelország legmodernebb gyárában akkumulátorokat is gyárt. A Maxgear akkumulátorokat precíz kidolgozottság és a különböző autómodellekre való adaptáltság jellemzi. Az európai autómárkákhoz gyártott akkumulátoraikat optikai töltöttség teszterekkel, míg az ázsiai autókhoz gyártottokat csatlakozó adapterrel kínálják. Minden Maxgear alkatrész megfelel a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak, gyártásukkor a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartja a cég. Olyannyira, hogy az elkövetkezendő években egyre többet szeretnének fejleszteni környezetvédelmi szempontból: minimálisra limitálni a károsanyag kibocsátást, még több megújuló energiaforrást használni, valamint a nyersanyagokat újrahasznosítani.
 
Népszerű Maxgear alkatrészek webáruházunkban:
 
 • Maxgear lengőkar
 • Maxgear féktárcsa
 • Maxgear lengéscsillapító
 • Maxgear spirálrugó
 • Maxgear féknyereg
 • Maxgear csomagtér teleszkóp
 • Maxgear fékbetét
 • Maxgear kerékcsapágy
 • Maxgear kézifék bowden
 • Maxgear szervószivattyú
 • Maxgear gyújtáskábel készlet
 • Maxgear féltengely

 

Maxgear alkatrész webáruház

Keresse meg az autójához megfelelő Maxgear alkatrészt:

Irány a bolt

 

 

Maxgear fékbetét

 

A Maxgear több mint 1000 féle fékbetétet kínál személyautókhoz és kisteherautókhoz. Az ECE R90 tanúsítvány legmagasabb követelményeinek megfelelően gyártják őket. Ennek köszönhetően minden Maxgear fékbetét kimagasló minőséget nyújt, a fékrendszer alkatrészeivel szemben támasztott összes követelménynek megfelel. A gondosan kiválasztott súrlódóanyag teljesen megszünteti a termikus fáradás lehetőségét. Minden egyes fékbetétet zajgátló alátételekkel látnak el.

 

Maxgear féktárcsa

 

A Maxgear féktárcsa minőségi fémötvözetből készül, melynek köszönhetően kimondottan tartós még a gyári féktárcsákhoz viszonyítva is. Széles féktárcsa kínálatukban több mint 1300 referenciaszámot találhatunk. A többi márka tárcsái közül még cinkrétegének köszönhetően is kiemelkedik, mely lényeges meghosszabbítja a Maxgear féktárcsa tartósságát.

 

Maxgear féknyereg

 

A Maxgear féknyereg gyártásánál folyamatosan igazodnak a piac éppen aktuális igényeihez, követelményeihez. Elsőosztályú alumíniumból és öntöttvasból készül, melyek hosszú élettartamot, valamint nehéz üzemkörülmények között is kimagasló teljesítményt garantálnak. A Maxgear féknyergek minősége egyértelműen felveszi a versenyt olyan gyártók alkatrészeivel, mint a Bosch, Ate vagy a TRW.

 

Maxgear lengéscsillapító

 

A gyártásnál alkalmazott korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően a Maxgear lengéscsillapítók rendkívüli csillapító tulajdonságokkal rendelkeznek, tökéletes kényelmet biztosítanak. Folyamatosan igazodnak az útviszonyokhoz, egyenetlenségekhez, stabil irányíthatóságot garantálnak kanyarodás és fékezés közben is.

 

Maxgear spirálrugó

 

A csúcstechnológiájú Maxgear spirálrugók minőségi nyomásellenálló acélból, az aktuális európai követelményekhez és igényekhez igazítva készülnek. Épp ezért hosszú élettartamuk van, még nehezebb körülmények között is rendkívül sokáig magas teljesítményt nyújtanak.

 

Maxgear lengőkar

 

A lengőkarok az autó felfüggesztés legfontosabb alkatrészei. A közlekedésbiztonság érdekében elengedhetetlenek, folyamatosan ki vannak téve a különböző – akár rosszabb – útviszonyoknak. A Maxgear lengőkar minőségi fémötvözetből készül, mely rendkívül tartósságot biztosít számára. Az ügyféligényekhez igazodva teljes lengőkar készleteket, valamint csapszeg nélküli lengőkarokat is kínálnak.