AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Maxgear

A MaXgear kormányzás és felfüggesztés alkatrészeket, fék alkatrészeket, filtereket gyártó lengyel vállalkozás.

 

A beszállítók gondos kiválasztása, valamint az alapos minőségellenőrzés lehetővé tette számukra, hogy egy nagyon széles termékkínálatot hozzanak létre a személygépkocsik és szállítójárművek számára. A MaXgear csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy új referncia számú termékekkel bővítsék kínálatukat. Termékeik magas minőségét a világ vezető alkatrészgyártóival való együttműködésnek köszönhetik.  A MaXgear gépjárműipar számára gyártott pótalkatrészei a világszintű Tec Doc adatbázisban is megtalálhatóak. 

Keresse meg autójához megfelelő MaXgear alkatrészt:

Lengéscsillapítóikban alkalmazott legmodernebb technológiai megoldásoknak köszönhetően, nagyon jó csillapítási tulajdonságokkal bírnak, és nagyfokú kényelmet biztosítanak. Garantálják a folyamatos kipörgésgátlást, a stabil és gördülékeny működést, valamint a teljes irányítást a jármű fékezése közben. 

A MaXgear 450 különböző refernciát képes felmutatni stabilizáló kapcsolókból, számos népszerű autómodellhez. A gyártási folyamat a csúcstechnológiát képviseli, több kilómétert garantálva, maximális teljesítményen. 

Kormányzási alkatrészeiket minden ISO szabványnak megfelelve gyártják, rendkívül hatékonyan továbbítják a kormánykerék mozgását a kormányzási rendszer felé. Termékeik magas minőséget és biztonságot nyújtanak. 

A vezérlőkarok a felfüggesztés legfontosabb elemei. Ezek a vezetési biztonság alapjai, amik folyamatosan különböző külső környezeti hatásnak vannak kitéve. A MaXgear termékei kiváló minőségű fémötvözetekből készülnek, melyek garantálják a tartósságot.