AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

4,3 másodperc alatt gyorsul százra a Jaguar F-Pace SVR

„Tekert egyet” az F-Pace-en a Jaguar, és piacra dobta az SVR csúcsmodellt, amelybe egy 5 literes, V8-as motort raktak 550 lóerős teljesítménnyel. Százra 4,3 másodperc alatt gyorsul fel, a dombornyomott SVR logóval ellátott sportülések pedig elképesztő jól is néznek ki.

 

Kiváló vezethetőség és dinamizmus

 

Továbbra is népszerű a vásárlók körében a Jaguar F-Pace szabadidő-autó, amely kategóriájában az egyik legsportosabb modellnek számít. Éppen azért döntött úgy az angol gyártó, hogy a Special Vehicle Operation részleggel közösen létrehozza az SVR csúcsmodellt, amit a New York-i Autószalonon mutattak be. Hogy mit kell erről tudni? Egy 5 literes, kompresszoros, V8-as motort raktak bele 550 lóerős teljesítménnyel, ezekhez a számokhoz pedig kiváló vezethetőség és dinamizmus társul. Százra 4,3 másodperc alatt gyorsul fel, méghozzá annak köszönhetően, hogy a fejlesztés során szinte az autó minden porcikáját javították, cserélték, fejlesztették. Az SVR-t nagyon komoly alkatrészekkel szerelték fel: új légterelőket kapott, nagyobbak lettek a légbeömlők, ezeknek köszönhető, hogy nagy sebességnél is stabil a kocsi, biztonságban érzi magát az utas. A kipufogórendszer 6,6 kilóval könnyebb lett, a kerékjáratokba kovácsolt, 21 vagy 22 colos felnik pedig impozáns külsőt kölcsönöznek a modellnek.

 

Jaguar F-Pace SVR

Nem lesz olcsó mulatság

 

Az F-Pace SVR amellett, hogy hatalmas helykínálatának köszönhetően mindent igényt kielégítő családi autó maradt, komoly teljesítményt képes leadni, emiatt is népszerű az apukák körében. Ha pedig extrákra vágyik valaki, ott a vezetéstámogató és biztonsági rendszer, amelyekben szintén nem kell majd csalódni. A dombornyomott SVR logóval ellátott sportülések pedig nem csak kényelmesek, de elképesztően jól is néznek ki. Az ár? Várhatóan 30 millió forint körül alakul majd hazánkban, és már a 380 lóerős S verzióért is elkérnek 24,5 milliót.