AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Marix

Marix alkatrészek, Marix kipufogó alkatrészek

 
A lengyel Marix az összes Magyarországon futó autótípushoz gyárt első, középső és hátsó dobokat, kínálatukban megtalálható még a Marix kipufogócső, Marix flexibilis cső és katalizátor egyaránt. 
 

Marix kipufogó dob

 
Minden kipufogó dob 1,5 milliméteres aluplatírozott lemezből, a legmodernebb technológiák felhasználásával gyártódik. Ezeket folyamatosan raktárról kínálják, új típusokkal folyamatosan szélesítve raktárkészletüket. Jelenleg több mint 2500 autótípushoz van a Marix raktárán kipufogó dobtest, leömlő, illetve különböző szerelékek, úgy, mint felfogatások, tűzkarikák, tömítések. Alkatrészeik minőségileg felveszik a versenyt a Walker, Bosal kipufogó alkatrészekkel szemben is. Mindezen túl a Marix különböző méretekben forgalmaz univerzális dobtesteket (kerek, ovál), melyeknek köszönhetően nem feltétlen kell a teljes rendszert kicserélni, elég lehet csak a sérült dobtestet.
 
Népszerű Marix alkatrészek webáruházunkban:
  • Marix hátsó dob
  • Marix középső dob
  • Marix kipufogócső
  • Marix flexibilis cső
  • Marix katalizátor

Válogasson az autójához megfelelő Marix kipufogó alkatrészek között:

Irány a bolt

 

Marix kipufogó alkatrészek széles választéka

 

Marix alkatrészkínálat

 

Mint már említettük, a Marix alkatrész kínálatát a kipufogó rendszer elemei alkotják. A Marix kipufogó alkatrészei remek ár-érték arányt nyújtanak a magyarországi utángyártott alkatrészpiacon. Kipufogóikat 1,5 milliméteres aluplatírozott acélból gyártják, több mint 2000 típust készítenek időről időre, gyakorlatilag az összes Magyarországon közlekedő autómodellhez. 

 

A modellspecifikus kipufogódobokon túl kínálnak univerzális és tuning dobokat is. Előbbiek eltérő kialakítással és mérettel készülnek, rengeteg be- és kimeneti párosítást alkalmaznak rajtuk. Segítségükkel nem csak az elhasználódott, öreg kipufogórendszert újíthatjuk fel, de akár egyedi rendszert is építhetünk. A Marix tuning kipufogó dobok ugyanúgy aluplatírozott 1,5 milliméter vastag anyagból készülnek, ám ezt egy 2 milliméteres vastag saválló véggel egészítik ki. Ami a hanghatásukat illeti, középre hangoltnak mondhatók, szóval szinte minden körülmény mellett kényelmes kocsikázást biztosítanak.

 

A Marix katalizátorok gyártásához minőségi saválló anyagot alkalmaznak, tipizált, valamint univerzális kialakításban is. Számos kivitel közül válogathatunk: kerek vagy ovális, fém- vagy kerámiamagos, dízeles vagy benzines kocsikhoz, a legtöbb Euro besoroláshoz (Euro II, Euro III, Euro IV, Euro V, Euro VI). A Marix flexibilis csövek pedig rengeteg – több mint 50 – méretben rendelhetők. A népszerűbb, „fogyósabb” méretek akár három- és négyrétegű kialakításban is elérhetők, utóbbiak kimondottan a VW konszern márkáihoz, Volkswagenekhez, Seatokhoz, Skodákhoz készülnek.