AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Magnum

Magnum Technology lengéscsillapító alkatrészek, spirálrugók

 

Magnum Technology márkanévvel az Egyesült Államokban működik a világ egyik legnagyobb és legjobb autóipari tömítéseket gyártó vállalkozása. Valódi high-tech alkalmazások sokaságát építik be a szelepeikbe, szelepfedeleikbe.

Igazi amerikai vállalkozás

A Magnum egy igazi amerikai vállalkozás, amely termékeinek 80 százalékát az Egyesült Államokban állítja elő. Abban is amerikaiak, hogy a legnagyobb figyelmet a high-tech megoldásoknak szentelik. Az egyik legnagyobb formátumú fejlesztésük egy Composite alapanyagú szívócső, amelyeket elsősorban a General Motors 3,8 literes V6-os, első kerék meghajtású motorjaiba szerelnek be. A szívócsőhöz tartozik egy teljesen készre szerelt EGR szelep is, amihez a Magnum adja a nagy igénybevételt jól tűrő, vagyis a forró kipufogógáznak is ellenálló tömítéseket is.

 

Népszerű Magnum alkatrészek webáruházunkban:

  • Lengéscsillapító
  • Spirálrugó
  • Toronycsapágy
  • Lengéscsillapító porvédő készlet
  • Toronyszilent
  • Lengéscsillapító ütköző

 

Magnum tömítések webáruháza

 

Keresse meg az autójához megfelelő Magnum alkatrészeket:

Irány a bolt

 

A legegyszerűbb Magnum gyártmány is a legjobb minőséget képviseli

 

A Magnum nem csak a high-tech fejlesztéseinél és a legkorszerűbb technológiát felhasználó gyártmányainál törekszik a legjobb minőségre, de az olyan egyszerűbbeknél is, mint például az autóipari tisztítókendői, vagy szervizrámpái esetében is. Itt is fő szempont a legjobb alapanyagok, és azok célarányos továbbfejlesztett változatainak felhasználása, a folyamatos minőség-ellenőrzés és a megrendelők igényeihez való gyors és rugalmas alkalmazkodás. Mindez a jól ismert amerikai marketinggel és magas színvonalú csomagolástechnikával megfűszerezve.