AUTÓTÍPUS KERESÉS
KOSÁR TARTALMA
A kosár jelenleg üres

Kovács Autó

Magnetto

Magnetto márkanév alatt kiváló minőségű lemezfelnik és utángyártott alkatrészek készülnek Olaszországban. Az 1944-ben alapított vállalkozás mára egész Európában ismertté vált meleg- és hidegen hengerelt lemeztermékeivel, amelyeket jórészt az autóipar használ.

Magnetto felnik

Magnetto logóA Magnetto legismertebb termékei a lemezből készült autókerék felnik. Ezek nem csak utángyártott termékek, de sok közülük saját fejlesztés és tervezés eredménye. A kiváló minőséget az teszi lehetővé, hogy a szükséges alapanyagot a gyár maga állítja elő. Termékeik közé tartoznak a bór és mangán tartalmú speciális réteges lemezek, amelyeket lézeres vágáshoz és automatikus megmunkáláshoz gyártanak. A legkülönfélébb márkájú autókhoz nem csak felniket, de karosszériaelemeket, ajtókat és alvázakat is készítenek az üzemükben.

Acéltermékek minden járműhöz

A Magnetto a felniken kívül abroncsokat is gyárt, mégpedig a személygépkocsik mellett nehéz teherjárművekhez, földmunkagépekhez és mezőgazdasági erőgépekhez is. Ezeket is mindenek előtt a felhasznált alapanyagok kiváló minősége különbözteti meg a vetélytársaitól, ami természetesen kihat minden Magnetto alkarész élettartamára. Erre vezethető vissza az is, hogy a gyár termékei az átlagosnál jobban bírják az extrém megterhelést, vagyis a lehető legritkábban hibásodnak meg, ami nagyon fontos az ilyen gépek gazdaságos üzemeltetése szempontjából.

 

Keresse meg az autójához megfelelő Magnetto felniket:

Irány a bolt

 

Magnetto felni webáruház